Kasus kasar paling apik kanggo Samsung Galaxy Note 8

Kasus kasar paling apik kanggo Samsung Galaxy Note 8
Samsung Galaxy Note 8 minangka salah sawijining telpon Android paling monjo ing njaba, nanging uga: investasi larang regane. Karo a rega wiwitan sing regane $ 930 , Note 8 patut dilindhungi lan dilindhungi kanthi apik.


Note 8 minangka investasi larang regane sing kudu sampeyan lindhungi kanthi apik

Yen sampeyan kalebu jinis ruangan utawa mung wong sing cluksy sing asring ngeculake telpon, kothak sing atos bakal dadi pilihan sing cocog kanggo telpon sing digawe saka kaca.
Kita wis milih kasus sing paling angel (ing antarane bukti-bukti standar militer) kanggo Galaxy Note 8. Sawetara kalebu luwih akeh tinimbang liyane, nanging sawetara sing nambah girness yaiku kompromi sing kudu sampeyan lakoni. . Kanthi ora mikir maneh, ing ngisor iki kalebu kasus kasar Note 8 sing paling apik.


Bek Otterbox


Regane: $ 60: Tuku ing kene


Bek Otterbox

sam2-galaxy-note8-sj-9-1 Seri Defender kasus Otterbox minangka salah sawijining cara sing paling populer kanggo nglindhungi telpon lan Defender saiki kasedhiya kanggo Note 8. Fitur perlindungan OtterBox & amp; Certified Drop + ', ateges wis ngalami 24+ tes lan 238 + jam tes. Defender nyedhiyakake proteksi gulung, perlindungan bledug, klip / sarung sabuk opsional, struktur multi-lapisan supaya bisa nyedhot pengaruh sing luwih apik.


Spigen Angel Waja


Regane: $ 40: Tuku ing kene


Spigen Angel Waja

titlegs8notetablack012048x2048
Spigen uga nawakake pilihan sing populer lan murah kanggo proteksi Note 8 sing kasar: Spigen Tough Armor. Iki nduweni lapisan kaping pindho kanggo panyerepan kejut sing luwih apik lan mesthine, wis dites kanggo tahan penurunan 46-inci 26 kaping kaping. Uga kasedhiya karo kick kick internal supaya bisa ditinggalake telpon ing tray pesawat lan mainake video tanpa kudu ditahan.


Samsung Rugged Protective Cover


Regane: $ 40: Tuku ing kene
Kasus kasar paling apik kanggo Samsung Galaxy Note 8
Tutup protèktif Samsung sing angel wis diuji nganti standar militer lan nuwuhake kerusakan supaya piranti sampeyan ora cilaka & apos;
Katon apik banget ing perusahaan kasus kasar liyane, lan duwe tendhangan sing ndhelik sing pinter.


UAG Monarch


Regane: $ 60: Tuku ing kene
Kasus kasar paling apik kanggo Samsung Galaxy Note 8
Kasus Monarch Gear Armour Urban iku larang banget, nanging kasus Galaxy Note 8 sing angel banget. Iki nduweni desain UAG teken sing duweni karakter sing beda lan sing paling disenengi, lan cocog karo standar militer lan wis dites supaya Note 8 aman yen dicopot. Iki uga apikan entheng lan ora ngrusak apa anane, kanthi proteksi 5 lapisan lan inti tahan empuk sing alus.



Spigen Rugged Armor


Regane: $ 25: Tuku ing kene


Spigen Rugged Armor

detailnote8ruggedarmorextra022048x2048
$ 25 Spigen Rugged Armor nyedhiyakake proteksi gulung dhasar kanthi rega sing cukup murah. Kabeh area sensitif kaya tampilan lan kamera dijaga kanthi tambahan, lan sisih mburi nganggo pola hexacomb.


i-Blason Beetle Pro


Regane: $ 28: Tuku ing kene
Kasus kasar paling apik kanggo Samsung Galaxy Note 8
Beetle Pro minangka salah sawijining kasus kasar sing terjangkau lan menehi ton perlindungan, nanging uga nambah akeh ing Cathetan 8. Sampeyan duwe pelindung pelindung ngarep lan mburi sing bisa dikunci, lan sampeyan bakal duwe tekstur kanggo genggeman ekstra. Kasus kasebut dilengkapi sabuk klip 360 derajat sing bisa diputar uga.


VRS Dhuwur Pro Shield


Regane: $ 30: Tuku ing kene
Kasus kasar paling apik kanggo Samsung Galaxy Note 8
The Verus (gaya VRS) High Pro Shield minangka opsi kasus kasar liyane sing bisa terjangkau kanggo Galaxy Note 8. Kasedhiya ing pilihan warna enem, nanging sing paling penting dites ing standar militer lan tahan tetes, High Pro Shield nampilake konstruksi lapisan ganda lan olahraga peringkat MIL-STD 810G-516.6, sing ateges wis diturunake ing beton lan isih bisa urip. Ora ala.


Presidio Grip


Tuku ing kene
Kasus kasar paling apik kanggo Samsung Galaxy Note 8
Presidio Grip minangka kasus sing angel, nanging ora angel banget kaya liyane. Sisih positif, ora apik banget utawa gedhe banget: fitur loro lapisan proteksi marang tetes nganti 10 kaki, lan genggeman slip protèktif sing adhem. Uga lambé mundhak kanggo mesthekake layar utawa unsur liyane saka Cathetan 8 ora gampang goresan.