Ningkatake Mobile nawakake supaya tagihan nirkabel MetroPCS utawa Cricket dadi loro

Port liwat Metro PCS utawa Cricket nomer telpon sing wis mbayar sadurunge menyang Boost Mobile, lan operator bakal nindakake trik sulap sing padha karo perusahaan induk. Ngedongkrak, kaya sing sampeyan ngerteni, yaiku kebanggaan lan kegembiraan sing wis dibayar sadurunge Sprint lan operator seluler (sing wis bisa tetep nomer telu ing negara kasebut sanajan ana T-Mobile sing angel banget) dipotong dadi loro, tagihan duweke AT & T lan pelanggan Verizon .
Transaksi kasebut bakal kasedhiya kanggo pelanggan Boost Mobile nganti tanggal 20 Juli lan sing mlebu bakal ngirit $ 20 nganti $ 30 saben wulan sajrone setaun. Sawise periode wektu rampung, Boost bakal pindhah pelanggan menyang rencana kanthi jumlah data sing padha.
Boost uga nawakake rencana $ 30 Data Boost Up sing menehi sampeyan omongan lan teks tanpa wates bebarengan karo data 3G / 4G kecepatan tinggi 2GB kanthi rega $ 30 saben wulan. Kanggo ndhaptar rencana kasebut, sampeyan kudu setuju supaya $ 30 kanthi otomatis diluncurake saka akun bank saben wulan.
Yen sampeyan pelanggan MetroPCS utawa Cricket, takon dhewe apa sampeyan bisa nggunakake tambahan $ 20 nganti $ 30 saben wulan. Elinga yen sawetara fitur lan layanan sing ditawakake rong operator prabayar kasebut bisa uga ora kasedhiya karo Boost.


Boost Mobile bisa ngirit $ 20 nganti $ 30 saben wulan yen sampeyan dadi pelanggan MetroPCS utawa Cricket '

bm-a
sumber: BoostMobile liwat AndroidCentral