Ngonversi Dhaptar dadi Array ing Jawa

Ngonversi ing antarane List lan Array minangka operasi umum ing Jawa.

Cara paling apik lan paling gampang kanggo ngowahi Dhaptar dadi Array ing Jawa yaiku nggunakake .toArray() cara

Kajaba iku, kita bisa ngonversi maneh Dhaptar menyang Array nggunakake Arrays.asList() cara


Tuladha ing ngisor iki nuduhake cara ngonversi Dhaptar String lan Daftar Integer dadi padha karo Array.



Ngonversi Dhaptar menyang Array of String

import java.util.ArrayList; import java.util.List; public class ConvertArrayListToArray {
public static void main(String[] args) {
List itemList = new ArrayList();
itemList.add('item1');
itemList.add('item2');
itemList.add('item3');

String[] itemsArray = new String[itemList.size()];
itemsArray = itemList.toArray(itemsArray);

for(String s : itemsArray)

System.out.println(s);
} }

Kita bisa nggunakake pendekatan sing padha kanggo ngowahi Dhaptar Bilangan Bulat menyang Array Integer, kayata:


Gegandhengan:





Ngonversi Dhaptar menyang Array Angka Integer

import java.util.ArrayList; import java.util.List; public class ConvertArrayListToArray {
public static void main(String[] args) {
List intList = new ArrayList();
intList.add(10);
intList.add(20);
intList.add(30);

Integer[] intArray = new Integer[intList.size()];
intArray = intList.toArray(intArray);

for(Integer i : intArray)

System.out.println(i);
} }


Ngonversi Array String dadi Dhaptar

Sampeyan uga bisa ngowahi Array menyang Dhaptar. Kanggo nindakake iki, kita nggunakake Arrays.asList(). Contone:

import java.util.ArrayList; import java.util.Arrays; import java.util.List; public class ConvertArrayToList {
public static void main(String[] args) {
String[] stringArray = {'item 1', 'item 2', 'item 3', 'item 4'};
List stringList = new ArrayList(Arrays.asList(stringArray));

for (String listItem : stringList) {

System.out.println(listItem);
}
} }