Pelindung layar iPhone 6s saiki bisa uga ora cocog karo iPhone 7

Pelindung layar iPhone 6s saiki bisa uga ora cocog karo iPhone 7Kaya sing sampeyan rungokake Apple ngumumake ing panggung minggu kepungkur, lan kaya sing sampeyan bisa ndeleng ing diagram iPhone 7 ing kene, telpon anyar saka Cupertino saiki dikirim nganggo speaker stereo. Nalika istilah & stereo 'stereo' sing digunakake kanggo piranti cilik kasebut bisa dibahas, konfigurasi sing tepat kanggo speaker anyar bisa dideleng saka akeh, tinimbang speaker tunggal kaya kabeh iPhone sadurunge edhisi taun iki.
Bedane sing penting yaiku Apple nggunakake istilah & speaker stereo, 'nalika nuduhake earpiece ing sisih ndhuwur, nanging & apos; speaker stereo' jamak nalika diagram nuduhake sing ngisor, mula bisa uga ana rong swara blasters ing sisih ngisor, lan siji ing sisih ndhuwur. Sing paling ndhuwur uga digunakake minangka earpiece nalika ngobrol, kaya ing telpon sing dilengkapi stereo speaker.
Lan ing kene kita tekan bagean sing menarik. Supaya bisa ngasilake swara paling apik kanthi papan sing kasedhiya, Apple kayane ora mung nempatake speker dobel ing sisih ngisor, nanging uga ndawakake celah earpiece lan combo bolong pelindung ing sisih ndhuwur. Ora luwih gedhe kanthi wates sing gedhe, nanging kayane cukup gedhe tinimbang earpiece ing iPhone 6 / 6s kanggo njamin pelindung layar anyar.
Ya, crita cekak, kita bakal nggawe kabeh proteksi layar iPhone 7 lan 7 Plus sing paling apik sanalika kualitas teka ing pasar, amarga para produsen aksesoris kudu bali menyang papan gambar. film kaca utawa plastik kasebut sing pengin dilebokake ing layar iPhone 7 supaya ora bisa goresan utawa retak.
Apple iPhone 7

Apple iPhone 7

Ukuran

5,44 x 2,64 x 0,28 inci

138,3 x 67,1 x 7,1 mm

Bobot

4,87 oz (138 g)


Apple iPhone 6s

Apple iPhone 6s

Ukuran

5,44 x 2,64 x 0,28 inci

138,3 x 67,1 x 7,1 mm


Bobot

5,04 oz (143 g)



Apple iPhone 7 Plus

Apple iPhone 7 Plus

Ukuran

6,23 x 3,07 x 0,29 inci

158,2 x 77,9 x 7,3 mm

Bobot

6,63 oz (188 g)


Apple iPhone 6s Plus

Apple iPhone 6s Plus

Ukuran

6,23 x 3,07 x 0,29 inci

158,2 x 77,9 x 7,3 mm

Bobot

6,77 oz (192 g)

Apple iPhone 7

Apple iPhone 7

Ukuran

5,44 x 2,64 x 0,28 inci


138,3 x 67,1 x 7,1 mm

Bobot

4,87 oz (138 g)

Apple iPhone 6s

Apple iPhone 6s

Ukuran

5,44 x 2,64 x 0,28 inci

138,3 x 67,1 x 7,1 mm


Bobot

5,04 oz (143 g)

Apple iPhone 7 Plus

Apple iPhone 7 Plus

Ukuran

6,23 x 3,07 x 0,29 inci

158,2 x 77,9 x 7,3 mm

Bobot

6,63 oz (188 g)


Apple iPhone 6s Plus

Apple iPhone 6s Plus

Ukuran

6,23 x 3,07 x 0,29 inci

158,2 x 77,9 x 7,3 mm

Bobot

6,77 oz (192 g)

Bandhingake lan telpon liyane nggunakake alat Comparison Ukuran.
sumber: 9to5Mac