Transaksi: 32GB Space Grey iPhone 6 mung $ 200 tanpa kontrak ing Virgin Mobile

Transaksi: 32GB Space Grey iPhone 6 mung $ 200 tanpa kontrak ing Virgin Mobile
Ing IPhone Grey Space 6 minangka edhisi khusus salah sawijining iPhone Apple, sing asale dirilis ing pasar berkembang kaya India, nanging pungkasane entuk menyang Amerika Serikat lan negara liya.
Beda karo iPhone 6 awal sing ana telung jinis panyimpenan (16/64 / 128GB) Edisi Khusus iPhone 6 ngemas memori internal 32GB. Saiki, 32GB Space Gray iPhone 6 kasedhiya kanggo tuku ing AT&T kanthi rega $ 345 langsung, nanging operator AS liyane duwe tawaran sing luwih apik ing telpon.
Virgin Mobile menehi hasil gedhe ing iPhone 6 32GB Space Grey, amarga smartphone kasebut didol mung $ 199,99. Sanajan operator negesake pelanggan ngirit $ 250 saka MSRP, sampeyan sejatine ngirit $ 145 amarga AT & T wis kasedhiya udakara $ 345.
Sanajan ngono, kesepakatan cukup apik kanggo sing isih pengin nyekel iPhone 6 sadurunge Apple ngumumake gelombang iPhone sabanjure sing teka ing pasar ing saindenging jagad iki.
Perlu dituduhake manawa sampeyan kudu ngaktifake telpon kanthi online lan milih rencana tanpa kontrak yen sampeyan tuku iPhone 32GB Grey Space 6 ing Virgin Mobile.
sumber: Mobile Virgin liwat 9to5mac