Transaksi: Kabeh model Apple Watch Nike + Series 3 saiki wis diskon 20%

Sadurunge Apple ngumumake tanggal 12 September ing endi kita ngarepake iPhone lan iPad anyar bakal diwujudake, para penggemar sing golek smartwatch kudu tuku edisi khusus Apple Watch Series 3 luwih murah tinimbang usuak.
Nike asring mbukak adol ing model Apple Watch Series 3, nanging kita jarang nemokake kabeh varian kanthi diskon. Kanggo wektu sing winates, kabeh model Apple Watch Nike + Series 3 luwih murah 20% ing toko online Nike. Kanggo entuk diskon 20%, pelanggan kudu ndhaptarAPPLE20kode promo sajrone checkout.
Paling murah Apple Watch Nike + Series 3 smartwatch, sawise ngetrapake diskon 20%, regane udakara $ 265, dene sing paling larang kasedhiya kanggo $ 345.
Elinga yen ora ana bedane perangkat keras antarane Apple Watch Nike + Series 3 lan model biasa, nanging sing pertama nganggo Nike Band, wajah nonton Nike eksklusif, lan integrasi sing luwih cedhak karo Aplikasi Nike + Run Club . Uga, model Nike + mung kasedhiya ing versi kasus aluminium, kanthi kaca Ion-X.
sumber: Nike liwat 9to5toys