Transaksi: Apple iPad Mini 4 Wi-Fi 128GB dipotong 25% ing Best Buy

Transaksi: Apple iPad Mini 4 Wi-Fi 128GB dipotong 25% ing Best Buy
IPad Mini 4 sing umur rong taun lagi didol maneh, mula yen sampeyan ora tuku slate Android sing murah utawa tablet Apple sing luwih larang, sampeyan bisa uga mikir babagan kesepakatan iki.
Best Buy saiki nawakake versi Wi-Fi saka iPad Mini 4 128GB kanthi rega $ 299,99, mula sampeyan bakal ngirit $ 100 nalika tuku. Batu tulis kasebut ana telung variasi warna: Space Grey, Silver, lan Gold.
Bebarengan karo tablet kasebut, pelanggan sing tuku bakal entuk lengganan 6 wulan kanggo Trend Micro Internet Security, piranti lunak sing dimaksud kanggo nglindhungi nganti telung piranti (tablet PC lan smartphone PC, Mac, Android iOS lan Windows).
Iki produk anyar, nanging yen ora duwe pikiran ing kothak mbukak, sampeyan bisa entuk iPad Mini 4 Wi-Fi 128GB luwih murah regane $ 284.99. Sampeyan bisa uga ora nemoni masalah, nanging ana pilihan yen sampeyan pengin nggunakake. Temenan, pengiriman gratis uga kalebu, uga kabeh aksesoris lan garansi asli.


iPad mini 4

Apple-iPad-mini-4-Review001
sumber: Tuku Paling Apik