Deal: AT&T nawakake Apple TV 4K gratis nalika ndhaptar layanan DirecTV SAIKI

Warta apik kanggo para penggemar Apple sing durung duwe Apple TV 4K , amarga AT&T saiki nawakake siji gratis kanggo kabeh wong sing melu Layanan DirecTV SAIKI . Sampeyan ora prelu ndhaptar setaun luwih dhisik, mula bakal dadi kesepakatan sing luwih apik yen sampeyan ana ing pasar kanggo Apple TV.
Saiki, iki sing kudu sampeyan ngerteni sadurunge njupuk Kesepakatan AT & Apos . Kaping pisanan, promosi mung kasedhiya kanggo wong-wong sing durung nate langganan DirecTV AT & SAIKI SAIKI. Kapindho, sampeyan kudu mbayar layanan patang wulan kapisan sadurunge, lan kanthi rega regane, bisa uga ditambahake.
Operator kasebut uga nyebutake manawa promosi mbutuhake langganan minimal $ 50 / wulan sadurunge pajak, nanging rencana AT&T DirecTV SAIKI rencana wiwit $ 50 / wulan. Yen sampeyan duwe rencana mlebu menyang layanan AT & Apos online, sampeyan kudu menehi 1-2 minggu kanggo dikirim. Elinga yen kesepakatan kasebut diwatesi nganti 1 saben akun DirecTV SAIKI lan sampeyan ora bisa nggabungake karo penawaran liyane.
DirecTV AT & SAIKI SAIKI Plus mbutuhake langganan $ 50 / wulan lan nawakake luwih saka 40 saluran, kalebu HBO. Nanging, kanthi $ 70 / wulan, rencana AT&T DirecTV SAIKI Max nawakake 50+ saluran lan malah luwih akeh jangkoan olahraga, uga karo HBO lan Cinemax.
Paling ora, nanging paling ora Kesepakatan DirecTV SAIKI ora bisa dibalekake lan kasedhiya nganti 30 April, dadi akeh wektu kanggo mutusake apa regane dhuwit utawa ora.