Transaksi: Buy Best adol Amazon Echo (gen kaping 2) lan speaker Echo Dot sing cerdas kanthi rega Black Friday

ProdukLokasiKondisi BarangRegane
Amazon Echo Dot (Gen kaping 3)Tuku Paling ApikAnyar$ 20,99
Amazon Echo
(Gen 2)
Tuku Paling ApikAnyar$ 69,99

Tuku Amazon Echo Dot : Tuku Amazon Echo


Yen sampeyan pengin nggawe omah kanthi cerdas karo speaker Echo sing didhukung dening Amazon, kesepakatan paling anyar saka Best Buy bisa uga mung kanggo sampeyan. Pengecer saiki lagi adol loro model Echo sing paling populer kanthi rega sing padha karo model Black Friday taun kepungkur.
Sampeyan bisa entuk Echo Dot gen kaping 3 ing Areng, Sandstone, utawa Heather Gray kanthi rega $ 20,99, sing sejatine regane $ 3 luwih murah tinimbang tawaran Black Friday. Kangge, speaker cerdas Echo sing luwih gedhe bisa dituku kanthi warna sing padha regane $ 69,99 utawa mung sak dolar luwih dhuwur tinimbang rega sing kita tingali ing November 2018.
Ing kene & apos;carane njupuk kauntungan saka kesepakatan iki- kanggo entuk rega murah, sampeyan kudu ndhaptar Tawaran Siswa Tuku Paling Apik program Gratis lan mung butuh sawetara menit. Sampeyan ora prelu duwe alamat email siswa, tegese meh kabeh wong bisa nindakake. Sawise ndhaptar, sampeyan bakal nampa kode coupon liwat email. Ketik sajrone checkout, klik 'Aplikasi' ing nawarake anggota My Best Buy, lan sampeyan bakal entuk diskon.