Deal: Best Buy nawakake diskon penting ing macem-macem model Apple Watch Series 2

Deal: Best Buy nawakake diskon penting ing macem-macem model Apple Watch Series 2
Sanajan Apple wis ngluncurake Tonton Seri 3 , lineup smartwatches sadurunge isih laris banget, luwih-luwih saiki akeh pengecer sing diskon piranti sing bisa dipakai kanggo menehi model anyar.
Best Buy nglakokake promosi sing apik ing Apple Watch Series 2 Sport lan Nike +, dadi yen sampeyan mikir manawa ngisi jam tangan saben dinane sampeyan pengin, mula kabeh bisa terus tuku siji ing sisih murah.
Ana luwih saka 10 Apple Watch Series 2 model sing didol ing Best Buy, lan sanajan kasedhiya kanthi rega sing beda, nanging diskon kanthi jumlah sing padha: $ 70.
Ing antarane sing paling murah, model Apple Watch Series 2 38mm kasedhiya ing Space Grey, Gold, lan Silver kanthi rega $ 229 (mudhun saka $ 299). Model 42mm uga $ 70 luwih murah, dadi pelanggan bisa tuku siji mung $ 259 (regane $ 329).
Sawetara model Apple Watch Series 2 iki kasedhiya ing kothak mbukak kanthi rega sing luwih murah, nanging sampeyan ora bakal ngirit akeh banget. Priksa manawa mriksa toko online Best Buy & apos kanggo dhaptar lengkap babagan smartwatch diskon.
sumber: Tuku Paling Apik