DEAL: Tuku 128GB Microsoft Surface Pro 4 karo Intel Core m3 kanthi rega $ 749

Ngirit 16,7% ing 128GB Surface Pro 4 saka Microsoft - DEAL: Tuku 128GB Microsoft Surface Pro 4 karo Intel Core m3 kanthi rega $ 749Ngirit 16,7% ing 128GB Surface Pro 4 saka Microsoft
Microsoft duwe kesepakatan anyar kanggo versi level entri ing tablet Microsoft Surface Pro 4. Sampeyan saiki bisa tuku model 128GB sing didhukung dening Intel Gen m3 Gen kaping 6, lan dilengkapi RAM 4GB kanthi rega $ 749. Yaiku diskon $ 150 utawa 16,7% saka rega $ 899 sing biasane. Diskon diwiwiti dina iki nganti 12 November, utawa nganti persediaan tablet entek.
Kanggo sing wis lali apa sing ditindakake dening Proyek Lumahing, tablet kasebut dilengkapi layar Gorilla Glass 4 sing dilindhungi 12,3 inci kanthi resolusi 1824 x 2736. Slot microSD kasedhiya kanggo sing njaluk panyimpenan tambahan. Batere sing bisa diganti nawakake playback video nganti sangang jam. Kamera 8MP nghias mburi slate, lan kakap sing adhep ngarep 5MP njupuk selfie lan nangani obrolan video. Lan aja lali lali lumahing Pena sing kasedhiya karo tablet ing kothak kasebut.
Kanthi Cover Type, lumahing Pro 4 dadi laptop. Kanthi Dock Surface, Surface Pro 4 bisa lenggah ing desktop kanthi port sing kasedhiya kanggo rong layar resolusi dhuwur, keyboard lan. mouse. Kanthi Windows 10 Pro diinstal, Lumahing Pro 4 dadi piranti sing terkenal ing omah, ing kantor utawa ing dalan.
Transaksi kasebut mung kasedhiya ing AS saka Microsoft Store. Sampeyan bisa cepet tekan kono kanthi nglirik kanthi ngeklik sourcelink.
sumber: Microsoft liwat WMPoweruser