Deal: tuku Motorola Moto X Edisi Murni, entuk Moto 360 Sport gratis

Sawetara minggu kepungkur, sampeyan ngandhani yen kombinasi kode promo bisa menehi sampeyan Motorola Moto X Edisi Murni lan jam tangan Moto 360 Sport kanthi regane mung $ 399,99.
Nitik komentar sampeyan, iki minangka tawaran sing nggodha kanggo sawetara wong, mula kita seneng menehi katrangan yen bali maneh.
Moto X dudu smartphone Motorola paling apik maneh nanging handset nawakake paket sing umume kanthi rega sing cukup murah. Spesifikasi perangkat keras mentah kalebu layar 5,7 inci kanthi résolusi 1440 nganti 2560 piksel ing PPI 520, Qualcomm Snapdragon 808 SoC - intine versi nada ringan tahun lalu & apos; Snapdragon 810 - dipasang karo RAM 3GB, lan batere 3000mAh.
Motorola Moto X Edisi Murni - Deal: tuku Motorola Moto X Pure Edition, entuk Moto 360 Sport gratisMotorola Moto X Edisi Murni
Ing departemen pencitraan, Moto X Pure dilengkapi kamera utama 21MP lan sensor sekunder 5MP kanggo selfie lan obrolan video.
Ing sisih piranti lunak, handset diluncurake kanthi Android 5.1 sing wis diinstal, nanging Motorola wiwit nganyari telpon gen saiki menyang Android 6.0 Marshmallow. Kita uga ngarepake handset bakal nampa versi pungkasan Android N ing sawetara wektu mbesuk.
Ing pojok bonus, Motorola Moto 360 Sport minangka jam tangan Android Wear kanthi gaya olahraga. Nalika diluncurake, sing bisa dipakai katon luwih larang regane $ 299,99, nanging nalika dikemas ing kesepakatan kaya iki, bakal nambah akeh regane.
Motorola 360 Sport in White - Deal: tuku Motorola Moto X Edisi Murni, entuk Moto 360 Sport gratisMotorola 360 Olahraga Putih
Minangka babagan internal, Moto 360 Sport intine kewan sing padha karo sadulure, Moto 360 generasi kapindho. Spek kasebut kalebu chip Qualcomm Snapdragon 400 1.2GHz kanthi GPU Adreno 305 lan RAM 512MB. Bedane mung yaiku adopsi gaya sporti lan kalebu GPS internal. Priksa manawa sinau luwih lengkap babagan kekiyatan lan kekurangan piranti kanthi mlebu menyang kita Moto 360 Olahraga maneh .
Ora kaya pungkasan, sampeyan ora kudu nindakake akeh kanggo entuk Moto 360 Sport gratis: cukup menyang situs web Motorola, tambahake versi 64GB Moto X Pure lan Moto 360 Sport menyang troli, lan kesepakatan kasebut bakal ditrapake kanthi otomatis.
sumber: Motorola