Deal: Dual-SIM Samsung Galaxy S8 saiki regane mung $ 430 ing eBay

Kanthi Galaxy Note 9 wis cedhak, akeh pengecer ing Amerika Serikat sing pengin nyingkirake telpon lawas supaya bisa nyedhiyakake kapal penggedhe anyar Samsung. Galaxy S8, perusahaan paling ndhuwur ing taun pungkasan didol kabeh, siji-sijine masalah yaiku nemokake kesepakatan paling apik.
Yen sampeyan ora mikir yen bakal dadi kapal penggedhe sing rada tuwa, Galaxy S8 saiki kasedhiya udakara setengah rega MSRP. Biaya smartphone udakara $ 700- $ 750 nalika diluncurake, nanging sampeyan saiki bisa entuk kurang saka $ 500.
Minangka kasunyatan, sampeyan mung milih $ 430 liwat eBay. Telpon anyar lan ora dikunci ing kothak sing durung dibukak, mula biasane kaya njaluk saka toko. Nanging, amarga iki minangka model internasional, mula ora bakal bisa digunakake ing operator CDMA kaya Sprint lan Verizon.
Uga, sampeyan bakal nemokake manawa bakul eBay mung duwe versi emas saka Samsung Galaxy S8 kasedhiya ing stok, jinis bummer kanggo sing seneng warna klasik.
sumber: eBay