Deal: Entuk layanan Google Play Music lan YouTube Red 4 wulan gratis

Google bali karo kesepakatan hebat liyane babagan layanan streaming - YouTube Red lan Google Play Music. Yen sampeyan pangguna Android, sampeyan bisa uga ngerteni kesepakatan iki umum banget lan ora suwe banget.
Dadi, kanggo wektu sing winates, Google nawakake gratis patang wulan YouTube Abang lan layanan Google Play Music. Nanging, ana sawetara watesan sing bisa uga ora dikarepake. Kaping pisanan, sampeyan bisa njupuk kesepakatan kasebut yen sampeyan wis dadi pelanggan salah siji saka rong layanan kasebut.
Kapindho, yen sampeyan sadurunge wis ngijolake kesepakatan kasebut sadurunge, mula sampeyan ora bakal bisa ngatasi maneh, mula aja nyoba amarga ora bisa digunakake. Bisa uga ana kondisi kaping telu sing kudu sampeyan ketemu sadurunge nem wulan patang wulan: kesepakatan kasebut kayane ora kasedhiya ing saindenging jagad.
Elinga yen sampeyan sadurunge wis nebus a rong wulan kesepakatan Google Play Music sadurunge, sampeyan bisa uga nduweni kualifikasi sing nawakake layanan gratis patang wulan iki amarga beda tawaran. Semono uga kesepakatan layanan YouTube Red.
sumber: Panguwasa Android