Kesepakatan: Goleki Smartwatch Fossil Q Founder 2.0 kanthi rega setengah ing Amazon

Kesepakatan: Goleki Smartwatch Fossil Q Founder 2.0 kanthi rega setengah ing Amazon
Generasi nomer loro Pendhiri Fosil Q dudu smartwatch anyar , nanging paling ora dianyari Android Wear 2.0 wulan kepungkur. Iki saliyane karo kasunyatan sing saiki wis didol ing Amazon nganti setengah rega, dadi alternatif sing solid kanggo akeh jam tangan sing larang liyane kanthi spesifikasi sing padha.
Sanajan Q Founder 2.0 biasane adol $ 255 ing Amerika Serikat, Amazon saiki nawakake jam tangan jam tangan mung $ 123. Telung versi jam tangan Fosil & apos wis diskon banget ing toko kasebut lan loro-lorone teka nganggo gelang Kulit Gelang Kulit Gelang lan Silikon Putih.
Model kaping telu sing entuk gelang stainless steel nganggo nada loro entuk diskon saka diskon sing luwih gedhe, amarga Amazon entuk rega $ 123 sanajan jam tangan biasane didol nganti $ 275, saengga diskon 55%.
Mesthi wae disebutake yen kekarone pisanan Fosil Q Pendhiri 2.0 Smartwatch model kasedhiya, nanging kapal kaping telu ing 1-2 dina yen kasedhiya, dadi elinga sadurunge pesen.
sumber: Amazon