Transaksi: Goleki Samsung Galaxy Tab E gratis ing AT&T, mbutuhake kontrak 2 taun

Transaksi: Goleki Samsung Galaxy Tab E gratis ing AT&T, mbutuhake kontrak 2 taun
Tablet Galaxy E level entri Samsung wis debut ing Amerika Serikat taun lalu. Batu tulis kasebut dirilis nganggo Android 5.1 Lollipop, nanging Samsung nawakake update Android 6.0 Marshmallow kanggo pangguna sawetara wulan mengko.
AT&T menehi hasil gedhe babagan Samsung Galaxy Tab E yen sampeyan nggoleki tablet Android sing ramah anggaran. Operator AS nawakake slate kanthi gratis, yen sampeyan janji karo perjanjian rong taun anyar.
Elinga yen AT&T nawakake versi 8,0 inci, dudu model 9,6 inci luwih gedhe. Beda karo varian global Galaxy Tab E sing dilengkapi prosesor Qualcomm Snapdragon 410, quad-core Qualcomm Snapdragon 410, model AT & T & apos; dilengkapi CPU 1,3GHz kotak-inti Exynos 3475, ditambah karo RAM 1,5GB lan panyimpenan 16GB sing bisa diupgrade .
Malah duwe kamera utama 5 megapiksel ing sisih mburi lan kamera 2 megapiksel sekunder ing sisih ngarep. Tampilan 8-inci kanthi resolusi 1280 x 800 piksel.
Batere 5.000 mAh sing gedhe janjine nganti 13 jam wektu panggunaan utawa siyaga nganti 25 dina. Samsung Galaxy Tab E entuk manfaat saka dhukungan jaringan GSM uga, nanging konektivitas Wi-Fi lan Bluetooth 4.1 uga kasedhiya.
AT&T ora ujar manawa iki minangka tawaran wektu winates utawa Galaxy Tab E bakal tetep kasedhiya kanthi gratis sajrone kontrak 2 taun nganti tekan pungkasan umur (EOL).
sumber: AT&T