Kesepakatan: Entuk biaya pengisian nirkabel Samsung Fast Charge sing diaktifake Qi kanthi rega $ 27,99 (potongan 31%)!

Kesepakatan: Entuk biaya pengisian nirkabel Samsung Fast Charge sing diaktifake Qi kanthi rega $ 27,99 (potongan 31%)!
ProdukLokasiKondisi BarangRega SaikiOffer Kadaluwarsa
Ngisi daya nirkabel Samsung Fast Charge QiNyolong Saben DinaAnyar$ 27,99 ($ ​​40,95)
Diskon 31%
N / A



GRAB IKI


Ayo padha diadhepi, para wong, ngisi daya telpon nganggo kabel saya sithik. Saiki ana akeh piranti sing ngisi daya nirkabel sing ngilangi kerumitan kabel lan port, lan untunge, salah sawijining gadget saiki lagi entuk diskon gedhe.
Standar daya nirkabel Samsung Fast Charge sing aktif Qi saiki diskon nganti $ 40,95 ing toko e-Samsung dhewe, nanging Daily Steals menehi rega luwih murah!
Iki produk Samsung, lan teknologi Fast Charge (ngisi daya 1,4x luwih cepet tinimbang biasane) mung kompatibel karo handset Samsung mewah kayata Galaxy Note 5, Galaxy S6 edge +, Galaxy S7 / S7 edge, lan Galaxy S8 / S8 +, lan liya-liyane. Nanging, smartphone apa wae sing kompatibel karo Qi (kalebu iPhone 8, 8 Plus, lan X anyar) bisa dikenani biaya kanthi kacepetan biasa.
Sampeyan mung kudu nggunakake dhukungan yaiku nyambungake menyang kabel sing diisi banjur selehake telpon ing sisihane. Samsung wis nambahake Charger Wall Charger Cepet menyang bundle, dadi sampeyan ora kudu nggunakake dhewe kanggo ngetren piranti. Indikator LED internal bakal menehi tandha yen handset sampeyan ora didadekake siji kanthi bener lan nalika alignment daya sing apik dipikolehi.
Yen kesepakatan iki nggawe minat, link menyang Daily Steals bisa ditemokake ing ndhuwur. Kunjungi tautan iki supaya bisa ndeleng manawa telpon sampeyan kompatibel karo Qi. Elinga yen sampeyan ndeleng kaya 'iQi Mobile utawa UniQi sing dibutuhake' ing ngisor jeneng telpon sampeyan, sampeyan kudu tuku tambahan sing kapisah kanggo ngaktifake ngisi daya nirkabel.