Transaksi: iPad Pro 9.7 32GB kurang saka $ 500 ing eBay, model Verizon regane $ 480 kanthi kontrak

Transaksi: iPad Pro 9.7 32GB kurang saka $ 500 ing eBay, model Verizon regane $ 480 kanthi kontrak
Produk Apple arang mupangate entuk diskon gedhe sawise mung kasedhiya sajrone taun ing pasar. Nanging, yen sampeyan ora bisa tuku iPad Pro 9.7 taun kepungkur, iki menehi hasil sing bakal ngidini sampeyan tuku tanpa kudu break bank.
Paling ora, paling ora bank amba amarga tablet isih regane cukup akeh. Siji pengecer eBay adol iPad Pro 9.7 32GB Wi-Fi + LTE model mung $ 499,99, sanajan tablet biasane kasedhiya $ 730.
Pelanggan sing mutusake transaksi bakal ngirit $ 230 nalika tuku iPad Pro 9.7, sing kasedhiya ing Rose, Rose Gold, Silver, lan Space Grey.
Yen sampeyan isih ora bisa tuku Apple & apos iPad Pro 9.7 32GB , sampeyan bisa uga mikir babagan promosi promosi Best Buy & Apos. Pengecer AS adol model sing padha mung $ 479,99, nanging sampeyan kudu janji karo perjanjian 2 taun anyar karo Verizon. Ing sisih liyane, sampeyan bakal ngirit paling ora $ 250 nalika tuku Verizon iPad Pro 9.7 32GB.
Transaksi kasebut kasedhiya kanggo wektu winates utawa nganti pasokan tetep akeh, mula luwih cepet mutusake apa ora entuk manfaatake salah sawijine.


iPad Pro 9,7 inci

Apple-iPad-Pro-9.7-inch-Review036-kamera