Transaksi: LG Watch Urbane Edisi 2 sing didol mung $ 171.99 ing eBay

Transaksi: LG Watch Urbane Edisi 2 sing didol mung $ 171.99 ing eBay
Ing LG Watch Urbane Edisi 2 minangka salah sawijining jam tangan cerdas sing bakal nampa update Android Wear 2.0 sing diantisipasi sajrone minggu kepungkur. Sanajan piranti LG sing bisa digunakake kaya Watch R lan Watch Urbane wis nganyari, Urbane edisi kaping 2 bakal entuk nganyari Android Wear 2.0 ing wulan iki.
Yen sampeyan durung duwe LG Watch Urbane Edisi 2, saiki bakal dadi wektu sing pas kanggo nimbang tuku amarga jam tangan saiki didol ing eBay kanthi rega paling murah.
Jam tangan pintar kasebut tundhuk macem-macem promosi, nanging saiki durung bisa dadi murah. Saiki, ing LG Watch Urbane Edisi 2 adol $ 171.99, yaiku udakara udakara 57% saka rega adol. Sanajan iki misale jek ora ana tawaran wektu sing winates, adol negesake manawa jumlah jam tangan cerdas winates kasedhiya kanthi rega kasebut.
Nanging ana kabar apik liyane, amarga sing adol dikirim ing endi wae ing jagad iki, sampeyan kudu mbayar tarif pengiriman lan biaya impor yen ditrapake. Uga, jam tangan pintar sampeyan bakal nganggo garansi LG, dadi sampeyan ora bakal kuwatir bab setaun.


LG Watch Urbane Edisi 2

1
sumber: eBay