Transaksi: Samsung Galaxy S8 lan S8 + luwih murah $ 150 ing Best Buy

Samsung Galaxy S8 lan S8 + dodolan katon luwih apik tinimbang Galaxy S9 & apos; , sanajan bisa uga ora ana gandhengane karo kinerja telpon, nanging mung kasunyatan manawa kapal penggedhe sing anyar ora nggawa akeh perbaikan ing model sadurunge.
Yen sampeyan durung maca babagan Samsung flagships pungkasan taun, sampeyan mesthi bisa mriksa lengkap Galaxy S8 lan S8 + review babagan rincian jero babagan apa sing bisa ditindakake telpon paling dhuwur kasebut. Yen sampeyan seneng karo sing diwaca, Best Buy duwe sawetara penawaran sing paling apik ing kapal penggedhe kasebut, nanging bisa uga sawetara wektu winates.
Galaxy S8 sing ora dikunci didol kanthi rega $ 150 ing Best Buy, tegese sampeyan bakal mbayar $ 450 tinimbang rega $ 600 sing kebak. Saliyane, Galaxy S8 + sing luwih gedhe saiki mung $ 540, sanajan umume sampeyan bakal kasedhiya kanthi $ 690 langsung.
Kaloro model sing ora dikunci kompatibel karo kabeh operator utama ing Amerika Serikat, kalebu AT&T, Sprint, T-Mobile, lan Verizon, nanging uga bakal bisa digunakake karo operator jaringan sing luwih cilik kayata Cricket Wireless, Boost Mobile, MetroPCS, lan Tracfone.
sumber: Best Buy ( 1 , loro )