Embold - Platform Analytics Piranti Lunak adhedhasar AI

Analisis kode statis minangka praktik standar industri sing digunakake kanggo mbantu nemokake kekirangan konstruk tumrap set paramèter sadurunge program ditindakake. Amarga biaya piranti lunak sing ala mundhak, kanthi monetaria lan etika, analisis kode statis saiki dadi bagean saka siklus pangembangan piranti lunak ing industri lan sektor.

Uga ana undhang-undhang analisis kode statis ing level individu, kanthi pangembang ngerti carane bisa nyebabake kualitas kerja kanthi signifikan, ngirit wektu yen mbuwang bug lan nambah prospek lapangan kerja.

Embold minangka platform analisis statis sing nawakake tes kode kanthi pitulung AI sing ora mung ngenali kode lan kerentanan sing ringkih, nanging uga menehi saran solusi kanggo mbenerake.


Sisih paling apik? Sampeyan bisa njupuk langsung ing IDE — kajaba cloud lan instansi, Embold nawakake plugin gratis kanggo Intellij IDEA, supaya sampeyan bisa nemokake potensial bug, kerentanan, lan bau kode ing Jawa, kanthi scanner cepet supaya sampeyan bisa menehi saran cepet nalika sampeyan ngowahi kode kasebut, sampeyan bisa ngatasi sadurunge nindakake prentah.

Penganalisa Embold uga nawakake panjaluk narik otomatis ing méga-saben-saben panjaluk narik, analisa bakal mindai file sing wis diowahi lan ngirim laporan babagan masalah sing diidentifikasi langsung menyang UI.


Bakal dadi luwih apik - fitur Skor Embold ngidini pangguna ngenali kualitas kode lan nemtokake area masalah kanthi sekilas. Skor nawakake rating empiris babagan metrik kode, kloning lan duplikasi, masalah kode, parameter kualitas, lan desain lan arsitektur.



Kanthi dhukungan kanggo kabeh basa pamrograman utama lan sistem kontrol versi, Embold bisa mbantu nglancarake proses pangembangan ing siklus siklus. Penganalisa kanthi teliti mriksa saben jalur eksekusi kode supaya kabeh proses pangembangan luwih efisien lan komprehensif.

Sinau luwih lengkap babagan Embold