LG G3 Eropa dilaporake entuk Android 5.0 Lollipop nalika ngomong, apa bisa ujar manawa Amerika Serikat sabanjure?

Bungah, pangguna LG G3 Eropa! Android 5.0 Lollipop dilaporake diluncurake kanggo versi unggulan kasebut, nggawa lonceng lan peluit OS seluler paling anyar Google menyang UI LG & apos.
Iki tegese Desain Material, notifikasi sing akeh ditampilake ing layar kunci, mode ngirit batere anyar lan umur batere sing luwih apik, dhukungan kanggo profil pangguna, keamanan sing luwih apik, kinerja sing luwih apik amarga runtute ART anyar, lan barang-barang liyane sing ora kaetung.
Ing Versi Korea Selatan telpon wis diobati kanggo nganyari anyar, lan firmware dhewe bocor amarga seneng kolektif kabeh pangguna sing dudu jinis pasien. Dilaporake, pembaruan Lollipop wis entuk sawetara pangguna variasi handset Jerman, lan samesthine firmware kasebut bakal alon-alon diluncurake kanggo pangguna ing negara-negara Eropa liyane.
Ing jalur iki, misale jek operator AS sing tanggung jawab kanggo njaga nganyari Lollipop G3 ing Amerika Serikat. Muga-muga, para pangguna AT & T, Verizon, Sprint & Apos, lan LG G3 T-Mobile ora bakal ngenteni akeh babagan manisan sing diarepake.


LG G3 Eropa entuk Lollipop

lg1 sumber: GSMDome