Pungkasane! Samsung Gear S2 saiki bisa digunakake karo iPhone (nganyari: durung saiki)

Pungkasane! Samsung Gear S2 saiki bisa digunakake karo iPhone (nganyari: durung saiki)
Nganyari:Verizon Wireless wis nyedhaki ujar manawa wis salah menehi dhukungan kanggo iPhone kanthi Gear S2 ing log pangowahan kanggo nganyari paling anyar iki. Dadi, ora, Gear S2 durung bisa dipasangake karo iOS, nanging kompatibilitas mbesuk antarane iPhone lan smartphone Samsung isih ana ing rencana kasebut, miturut laporan sadurunge.
Jam tangan Samsung Gear S2 - salah sawijining jam tangan paling apik sing bisa sampeyan tuku - saiki bisa digunakake karo iPhone. Paling ora, ing Verizon Wireless.
Salah sawijining operator paling alon nalika nyurung nganyari piranti yaiku sing pertama nggawe pembaruan menyang Gear S2 lan Gear S2 Klasik wiwit dina iki, 24 Maret. Iki bakal nggayuh smartwatches menyang versi piranti lunak R730VVRU1BPC1, lan versi tartamtu iki nambah dhukungan kanggo masangake wektu kanggo iPhone sing mbukak iOS 8.4 utawa luwih anyar.


Gear S2 bisa dadi alternatif paling apik kanggo pangguna Apple Watch kanggo iPhone

Pitakon sing logis yaiku: kenapa pangguna Apple luwih milih Gear S2 tinimbang Apple Watch? Ya, prekara pilihan pribadi, nanging ana sawetara kaluwihan objektif kanggo jam tangan Samsung: duwe tampilan bunder, nampilake umur batere sing luwih apik lan nduweni wektu sing trep banget lan ora bisa ditemokake -Apple-Watch ngelmu kebatinan 'bezel sing bisa digunakake kanggo pandhu arah, lan sing paling penting iku luwih murah!

Ana rong versi Gear S2 sing bisa dipikirake: olahraga siji lan klasik Gear S2 sing nduweni tampilan sing luwih elegan sing bakal dadi luwih apik minangka aksesoris gaya menyang lemari kantor. Klasik Gear S2 uga ndhukung band sing bisa diijolake kanthi gampang, ora regane batuk (batuk, Apple).
Wis yakin? Yen sampeyan rumangsa kudu luwih tliti babagan tawaran Gear S2, aja nganti bisa ndeleng review rinci. Lan yen sampeyan isih durung nampa nganyari Gear S2 sing ana, elinga bisa uga sawetara dina nganti tekane (pembaruan biasane ditolak).


Review Samsung Gear S2

Samsung-Gear-S2-Review-TI