Piranti Fitbit sing ora nyelarasake menyang telpon sing didhukung dening Android 9 Pie; coba ngrampungake iki

Panganggo Fitbit sing cukup Bejo dadi salah siji .1% pangguna Android kanthi telpon sing nganggo Android 9 Pie , ngalami nasib ala ing wilayah liyane. Piranti Fitbit jebule ora pengin nyelarasake karo handset sing mbukak Android paling anyar lan paling gedhe. Sawetara pamilik Fitbit ngganggu forum pitulung perusahaan supaya bisa sambat yen wiwit nganyari telpon menyang Android 9 Pie, dheweke ora bisa njaluk piranti kanggo salaman karo Wear Fitbit.
Fitbit ujar manawa wis ngerti kahanan kasebut, lan menehi saran supaya pangguna nganyari aplikasi Fitbit dadi versi 2.76.1, nanging ora bisa digunakake. Nanging, ana solusi sing wis nyebar ing saindenging komunitas Fitbit lan intine koin koin apa bakal mbantu sampeyan. Nanging nganti Fitbit ngeculake perbaikan (lan perusahaan wis rong minggu wis nggawe bisu radio), sampeyan uga bisa menehi iki:
  1. Bukak app Fitbit ing telpon Android sampeyan. Miwiti sinkronisasi ing app (bakal diarani 'looking ...').
  2. Menyang setelan Bluetooth, pilih 'Masangake piranti anyar,' banjur pilih tracker kaya yen masangake kaping pisanan
  3. Ganti maneh menyang app, lan Sync bakal rampung.
Nalika sawetara wis nemokake telung langkah ing ndhuwur sing bisa digunakake, sing liyane ora duwe. Lan sawetara kudu nyoba solusi iki kaping pirang-pirang sadurunge sukses. Dadi, yen pisanan sampeyan ora sukses, coba, coba maneh. Lan muga-muga Fitbit enggal nyebar alat perbaikan sadurunge luwih akeh pangguna Android nganyari handset menyang Android 9 Pie.
sumber: Fitbit