Kanggo trik sulap sabanjure, handset Pixel nggawe ikon app ilang

Miturut poster Reddit (liwat 9to5Google ) bug anyar sing aneh wis nyebabake sawetara handset Google Pixel sing mbukak Android 10. Sawise nginstal patch keamanan Android Desember, ikon app wis ilang kanthi acak saka Pixel Launcher sing ninggalake jeneng aplikasi ing layar. Nanging amarga ora ana jeneng sing digunakake kanggo limang aplikasi ing nampan Favorit, ikon sing ilang ing kono bakal kosong. Mung amarga ikon ilang, ora ateges app wis dicopot instal; nutul ing papan kosong isih bakal mbukak aplikasi sing dipilih.
Bug kasebut ora bisa ditiru lan ikon app sing kena pengaruh asring dadi salah sawijining aplikasi pungkasan sing dibukak dening pangguna. Keluhan wis dikirim dening individu sing nggunakake Pixel 2 XL, Pixel 3a lan kaloro model Pixel 4. Kita bisa laporan manawa bug iki ora nginfeksi Pixel 2 XL sing mbukak Android 10 kanthi nganyari keamanan Desember sing wis diinstal.
Yen lambang aplikasi Pixel wis memedi handset, sampeyan bisa uga kudu ngreset Launcher Pixel kanthi ngusap data kasebut. MenyangSetelan>Aplikasi & kabar>Info app. Gulung mudhun menyang Pixel Launcher banjur tutul. Sampeyan banjur milihPanyimpenan & cache>Mbusak panyimpenan. Yen lambang sing ilang bali, sampeyan luwih becik mbukak. Yen ora, sampeyan kudu ngandelake Google kanggo nganyari terus. Ing wektu iki, bisa uga perusahaan ora ngerti babagan masalah iki amarga ora dadi masalah nyebar.
Ikon app ilang saka Pixel Launcher - Kanggo trik sulap sabanjure, handset Pixel nggawe ikon app ilangIkon aplikasi ilang saka Pixel Launcher
Salah sawijining Redditor kanthi masalah iki nuduhake video sing nuduhake bug ing tumindak . Yen Pixel sampeyan tumindak lan nggawe ikon ilang, sampeyan bisa ngubungi Google kanthi mbukakSetelan>Tips & dhukunganbanjur pilih Telpon utawa Ngobrol.