Goleki Keyboard Cerdas kanggo iPad Pro 9.7-inci klasik Apple kanthi rega murah lan regane $ 60 (anyar)

Yen sampeyan isih duwe apa-apa 2016-dirilis iPad Pro 7,7 inci , sampeyan bisa uga pengin nganyari versi Apple anyar iPad Air , salah sawijining taun kepungkur & apos; Varian iPad Pro nganggo teknologi Face ID, utawa malah taun 2018 & apos; 9,7 inci & apos; iPad biasa . Nanging kanthi dhukungan iOS 12 sing wis kasedhiya,iOS 13 Nganyari iPadOS 13 ing sadawane sudhut, lan prosesor A9X sing paling apik ing ngisor hood, Pro lawas isih bisa ngrampungake proyek kasebut kanthi skenario panggunaan paling umum.
Yen dikandhani, yen sampeyan ora duwe Keyboard Apple Smart resmi sing dirancang khusus kanggo ningkatake produktivitas lan sarana generasi iPad Pro kompak pisanan, dina iki katon kaya wektu sing tepat kanggo njupuk, amarga A4C duwe unit anyar didol kanthi rega $ 59,99 saben pop. Iki bisa uga ora bisa larang banget kanggo aksesoris keyboard biasa sing digunakake karo tablet umur telung taun, nanging iki adoh saka produk biasa, kanthi gampang dipasang menyang 9.7-incher kanggo mindhah data lan daya, mula ora ana gaweyan bagean pangguna nalika nerangake ngisi daya.
Nalika jaman saiki, Smart Keyboard warna abu-abu iki regane $ 169,99, tegese sampeyan ora bakal ngirit dhuwit 110, paling ora kanthi teknis. Umume, Apple ora adol model tartamtu iki kanthi langsung, lan nemokake stok sing ora digunakake ing pengecer pihak katelu uga ora gampang.
Elinga yen sampeyan mung duwe sawetara jam maneh kanggo narik pemicu kanthi rega diskon 60 dolar, lan sanajan A4C ora nyebutake barang sing gabung karo jinis garansi, sampeyan kudu bisa nutupi iki kanggo periode standar setahun ing Apple. Pungkasane, kita pancen wis urusan karo keyboard anyar sing durung tutul sing dikirim ing kemasan ritel asli.


Priksa kesepakatan ing kene