Entuk Super Mario Run kanthi rega regane diwiwiti ing Dina Dina (10 Maret)

Apa sampeyan ngerti manawa Dina Dina teka? Tukang ledeng Italia cilik sing nate debut karo game arcade Donkey Kong ing Juli 1981, saiki wis dadi karakter game video sing apik. Lan saben tanggal 10 Maret, kita ngrayakake eksistensi. Nopo tanggal 10 Maret? Amarga tanggal kasebut bisa ditulis minangka MAR10 sing diarani mantra jenenge. Lan diwiwiti ing Dina Dina, pemain game seluler bisa njupuk potongan 50% saka rega aplikasi Super Mario Run.
Kanggo nyegerake memori, aplikasi iki bisa diunduh kanthi gratis ing iOS utawa Android. Nanging bagean saka game sing ora dikenani biaya bisa uga ora marem pemain game seluler sing prestasine uyah. Kanggo entuk akses menyang game Super Mario Run sing kebak biasane regane $ 9,99. Kanthi kesepakatan separo, biaya aplikasi bakal dadi $ 4,99. Diskon nganti 25 Maret.
Versi iOS lan Android app iki bubar dianyari kanggo nyakup kursus sing luwih cekak, karakter anyar sing bisa dikontrol, lan kemampuan kanggo ngrungokake musik nalika main game. Yen sampeyan ora nginstal Super Mario Run ing platform piranti seluler, sampeyan mung kudu ngeklik link sing cocog ( ios : Android ).
Ngirit 50% ing Super Mario Run wiwit tanggal 10 Maret nganti tanggal 25 - Entuk Super Mario Run kanthi rega regane wiwit dina Dina Mario (10 Maret)Ngirit 50% ing Super Mario Run wiwit tanggal 10 Maret nganti tanggal 25 Maret
sumber: SuperMarioRun