Entuk nganti $ 700 saka iPhone sing layak nalika sampeyan pindhah menyang AT&T (dibutuhake perdagangan)

Kita mung seminggu kepungkur saka Dina Valentine lan akeh operator sing menehi tawaran apik kanggo sing tuku loro smartphone. Nanging, amarga akeh sing seneng diskon sing luwih apik tinimbang transaksi BOGO (tuku siji gratis), kita mung duwe hak kanggo sampeyan.
AT&T nglakokake promosi ing macem-macem iPhone lan syarat mung kanggo entuk diskon $ 700 kaya ing ngisor iki: pindhah menyang AT&T, nomer port-in, lan perdagangan piranti kualifikasi. Iki minangka smartphone sing layak: iPhone 8 Plus, iPhone XR, iPhone X, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone 11, iPhone 11 Pro, lan iPhone 11 Pro Max. Ana sawetara pangecualian kayata 64GB iPhone 8, iPhone XR, lan iPhone XS.
Yen sampeyan wis dadi pelanggan AT&T, sampeyan bisa nambah baris anyar menyang akun, dagang piranti kualifikasi lan entuk nganti $ 500 saka iPhone sing layak. Saiki kita wis jelas babagan iPhone sing bisa entuk tawaran iki lan apa sing kudu sampeyan lakoni, coba deleng piranti apa sing bisa didol kanthi diskon.
Elinga yen nilai perdagangan minimal kudu $ 60. Yen dicritakake ing kene, kabeh piranti kualifikasi sing bisa sampeyan perdagangan, kaya sing didhaptar dening AT&T: iPhone 7, 7 Plus, 8, 8 Plus, X, XR, XS, XS Max, 11, 11 Pro, 11 Pro Max, Samsung Galaxy A50, A8 +, Note8, Note 9, Note 10, Note 10+, Galaxy S8, Galaxy S8 Aktif, Galaxy S8 Duos, Galaxy S8 +, Galaxy S9, Galaxy S9 +, Galaxy S9 + Duos, Galaxy S10, Galaxy S10 5G, Galaxy S10 + , Galaxy S10E, Google Pixel 2, 2XL, 3, 3 XL, 3a, 3a XL, LG G8 ThinQ, V40 ThinQ, V50 ThinQ, Motorola Z4, RED Hydrogen One, Razer 2, lan OnePlus 5.
Yen sampeyan entuk diskon $ 700, sampeyan bakal entuk liwat kredit tagihan, sing tegese sampeyan bakal bisa entuk iPhone 11 64GB tanpa mbayar apa-apa. Mesthi uga disebutake manawa kredit bakal diwiwiti sajrone 3 tagihan sawise perdagangan smartphone sing wis rampung rampung lan bakal ditrapake kanthi jumlah sing padha (nganti $ 23.34) luwih saka 30 cicilan saben wulan.
Priksa kabeh penawaran Apple iPhone ing kene