Nganyari Editor Foto Google Foto diluncurake

Kredit Gambar - Verge - Nganyari Film Foto Google diluncurakeKredit Gambar - Verge
Kita wis ngerti wiwit Februari manawa Google ngrencanakake ngluncurake Editor Foto sing anyar lan luwih apik, supaya bisa terus kompetisi karo Foto iCloud. Nalika nggodha sadurunge njanjeni akeh fitur editing foto lan video asli, nganyari dadi luwih alon nalika mbukak piranti Android. Pangguna Android Bejo sing nampa nganyari sawetara wektu kepungkur wis akeh ing kene, nanging saiki isih akeh wong sing ngupayakake.
Android Life minangka salah sawijine, lan wis menehi katrangan babagan rincian alat alat seni asli sing kasedhiya kanggo fotografer smartphone. Saiki kita wis nemokake loro foto lan video, suntingan granular, lan akeh filter anyar. Lumrahe, sampeyan bisa muter-muter kanthi padhang, kontras, saturasi, lan liya-liyane. Sampeyan uga duwe kontrol warna lan warna kulit, uga warna sing bisa disetel, bayangan, lan filter vignette. Kabeh iki ora mung kanggo foto, nanging uga kabeh video! Sampeyan uga bisa motong lan nggambar sketsa utawa teks ing ndhuwur video, sanajan ditampilake sajrone video, lan sampeyan ora bisa katon ing bingkai tartamtu.
Kanggo nggunakake fitur panyuntingan anyar, Foto Google mbutuhake paling ora Versi Android 8.0 lan RAM 3GB ing telpon, sing kudune ora dadi masalah kanggo piranti modern.
Nalika Foto iCloud minangka tujuan utama kanggo para penggemar Apple, sing asli integral ing gulungan kamera kabeh piranti Apple (lan ngidini aplikasi pihak katelu akses gampang menyang kabeh perpustakaan iCloud), akeh pangguna sing milih nggunakake Google Photos minangka opsi panyimpenan sinkronisasi serep. Nalika Foto Google ilang sawetara kompetitif ing Foto iCloud taun iki, sawise ngrampungake rencana panyimpenan cloud gratis (opsi mbayar saiki diwiwiti $ 1,99 / bln), iki bisa uga mung meksa sing dibutuhake supaya pangguna tetep nggunakake Google & apos; layanan foto s.
Google isih duwe akeh landasan kanggo nutupi Foto iCloud ing desktop, amarga aplikasine ora duwe mode offline. Pancen menang ing fungsi perpustakaan nuduhake foto kulawarga, nanging Apple durung duwe & apos; Fungsi pangenalan pasuryan sing diitung kanthi awan uga isih durung ana tandhingane.