Spesifikasi lan fitur Google Pixel Buds vs AirPods vs Galaxy Buds Plus

Wis kliwat dina nalika sampeyan mlaku-mlaku ing jogging esuk kanthi kabel sing digantung ing ngarep, utawa perjuangan bangku rong atus kanthi gulu sing ora kepenak. Ya, kita ngomong babagan tunas nirkabel sing nyambung menyang telpon liwat Bluetooth, nanging uga ora duwe hubungan fisik ing antarane. Dadi, sampeyan isih kudu kuwatir yen ilang salah sawijine 'bisa dirungokake', nanging paling ora kabeh nggawa kasus pengisian daya lan dudutan.
Sing biyen dadi proyek Kickstarter wis diwasa karo produk asline, lan wong-wong gedhe kaya Apple, Samsung, utawa Google, nggatekake, kanthi cepet akeh perusahaan cilik sing duwe garis produk nirkabel dhewe. Apple & apos; AirPods temtu pasangan sing ngasilake penjualan lan publisitas paling akeh , nanging apa ana alternatif nyata sing ana rasio regane-kanggo-dhuwit sing apik ?
Lah Google mung ngumumake pewaris Pixel Buds , sing saiki bisa dianggep nirkabel, amarga ora ana tali ing antarane (edhisi sadurunge duwe sing ngalangi sampeyan ilang), mula ayo menehi apl marang AirPods paling dhuwur lan dogg Galaxy Buds.


Google Pixel Buds


Saiki Google minangka produsen perangkat keras sing integral kanthi vertikal, mula nggunakake earphone Bluetooth nirkabel sing pertama, sing diarani Pixel Buds. Kanthi driver 12 mm sing dirancang khusus, ora mung olahraga basis sing ditingkatake lan jangkauan dinamis, lan kontrol audio siji-tutul, nanging fitur cerdas kaya Adaptive Sound kanggo papan sing rame, lan terjemahan wektu nyata menyang lan saka puluhan basa.
Kanthi batere limang jam (lan limang biaya kebak ing kasus sing diwenehake), iki minangka salah sawijining earphone nirkabel sing umure awet. Rega kasebut regane luwih dhuwur tinimbang AirPods, nanging jarwan saiki uga bisa digunakake karo telpon liyane kajaba garis Pixel.
Fitur anyar sing paling ora diabaikan saka Pixel Buds anyar? Tundha mode Swara Adaptif sing nyuda volume ing papan sing sepi, lan bisa diunggahake kanthi rame kanthi otomatis tanpa ngangkat driji, lan njaga gendhung telinga kanthi aman.
Entuk Google Pixel Buds anyar

Google Pixel Buds - Spesifikasi lan fitur Google Pixel Buds vs AirPods vs Galaxy Buds PlusGoogle Pixel Buds


Google Pixel Buds vs AirPods, Galaxy and Echo Buds, Jabra Elite Active 75t lan spesifikasi Sony WF-1000XM3



ReganeUmur batere
Pucuk Piksel 2020$ 1795 jam
Biaya ing kasus kasebut - 4
Samsung Galaxy Buds +$ 149,9911 jam
Biaya ing kasus kasebut - 1
Jabra Elite Aktif 75t$ 199,997,5 jam
Biaya ing kasus kasebut - 3
Apple AirPods Pro$ 2494,5 jam (ANC on)
5 jam (dipateni ANC)
Biaya ing kasus kasebut - 4
Apple AirPods 2$ 149 ($ 199 w / kasus pangisian daya nirkabel)5 jam
Biaya ing kasus kasebut - 4
Sony WF-1000XM3$ 2306 jam (ANC on)
8 jam (dipateni ANC)
Biaya ing kasus kasebut - 3
Amazon Echo Buds$ 1305 jam
Biaya ing kasus kasebut - 3


Googl Pixel Buds paling apik ing tuku ($ 179,99) Galaxy Buds + ing Samsung ($ 149,99) AirPods Pro ing Apple ($ 249,99) Jabra Elite Aktif 75t ing BestBuy ($ 199,99) Sony WF-1000XM3 ing Amazon



Google Pixel Buds vs AirPods, Galaxy and Echo Buds, fitur Jabra Elite 75t lan Sony WF-1000XM3


ANC (Pembatalan Noise Aktif)Fitur
Pucuk Piksel 2020OraKringet IPX4 lan tahan banyu tumrap cipratan
4 warna
Swara Adaptif
Tarjamahan wektu nyata
Asisten Google
Kontrol tutul
Ngisi daya USB-C lan nirkabel
Samsung Galaxy Buds +OraRekam urip batere
5 warna
Wawasan sekitar
Kontrol tutul
Ngisi daya USB-C lan nirkabel
Jabra Elite Aktif 75tOraTahan banyu IPX57
4 warna
Teknologi Hearthrough
Kontrol tombol
Alexa, Siri, Asisten Google
Ngisi daya USB-C lan nirkabel
Apple AirPods ProNggihKringet IPX4 lan tahan banyu tumrap cipratan
Werna siji
Mode transparan
Asisten swara Siri
Kontrol tutul
Ngisi daya nirkabel
Apple AirPods 2OraWerna siji
Asisten swara Siri
Sony WF-1000XM3Nggih2 warna
Integrasi Asisten Google
Kontrol tutul
Amazon Echo BudsOraKringet IPX4 lan tahan banyu tumrap cipratan
Werna siji
Alexa, Siri, Asisten Google
Teknologi Reduksi Bise Noise
Kontrol tutul


Samsung Galaxy Buds + 2020


Samsung langsung maju balapan earbud nirkabel kanthi wara-wara Gear IconX, nanging perayaan durung suwe, amarga batere earphone cendhak kaya fitur iki nanging puter maneh mung setengah saka apa sing bisa ditindakake AirPod nalika semana.
Para penerus IconX mbenerake kesalahan iki, nganti saiki kita lagi ngrekam umur batere ing jagad tunas nirkabel sejati sing diwenehake dening Galaxy Buds + - 11 jam kanthi siji daya. Mesthine, sampeyan mung duwe siji biaya tambahan, nanging supaya arang-arang dipasang ing endi wae yaiku inti saka batere Samsung & apos.

Wiwitane sikat, ora ana bedane antarane tunas lan versi Plus. Nanging tampilan liya, jarak Buds + kanthi warna lan pucuk anyar lan pungkasan. Ora kaya AirPods, kayata, utawa uga tunas generasi pertama, kasedhiya ora kurang saka patang warna, kalebu abang lan biru kanggo tunas lan cilik, uga warna ireng lan putih tradisional.
Ngisi daya nirkabel Samsung Galaxy Buds Plus - Spesifikasi lan fitur Google Pixel Buds vs AirPods vs Galaxy Buds PlusNgisi daya nirkabel Samsung Galaxy Buds Plus
Kaya biasane, dheweke disetujoni karo AKG 'nanging ora ana pambatalan swara sing aktif. Loro saka perangkat tambahan utama kasebut, Samsung wis bisa nambah kemampuan ngisi daya cepet saka earphone nirkabel sejatine uga, amarga Galaxy Buds + bakal menehi jam kerja sajrone muter sawise mung ngisi daya 3 menit.
Pembaruan penting liyane kayane kalebu konektivitas multi-piranti, speaker dinamis 2 arah kanthi woofer lan tweeter, rong mikropon njaba, ora mung siji, lan pad tutul sing luwih apik kanthi tautan langsung menyang Spotify.


Apple AirPods / Pro


Isih alat nirkabel sejati sing paling populer, AirPods lan versi Pro ora kalebu tunas sing paling dawa utawa sehat ing njaba, nanging kalebu model sing paling entheng lan model Pro bisa uga mbatalake swara aktif. ora komplong. Yen sampeyan wis kuwat mlebu ing ekosistem Apple, iki tegese ora ana gandhengane.