Kepala QA - Peran lan Tanggung jawab

Kepala peran QA minangka posisi senior ing organisasi sing biasane level sabanjure munggah saka peran manajer QA. Ing artikel iki, kita nyathet tanggung jawab Kepala QA.



Kepala Peran QA

Gumantung saka peran lan organisasi, Kepala peran QA bisa uga tangan saka sudut pandang teknis utawa hands-off kanthi fokus ing strategi lan proses, utawa bisa dadi campuran saka kalorone.

Biasane, mung ana siji peran Kepala QA ing sawijining organisasi sing bakal nemtokake strategi lan pendekatan QA kanggo kabeh produk perusahaan lan pungkasane bakal duwe tanggung jawab kanggo njamin kualitas produk.


Peran kasebut mbutuhake pamikiran strategis lan perencanaan lan nyedhiyakake keahlian sajrone siklus urip pangembangan produk kanthi rasa kepemilikan kualitas sing kuwat manawa kualitas dipanggang wiwit wiwitan.

Amarga peran Kepala QA minangka kemajuan alami sabanjure saka peran Manajer QA, individu kasebut kudu nduwe rekam jejak bangunan tim QA, ngatur fungsi lan arah tim QA. Manajer bakal nyedhiyakake arah, bimbingan, lan pembinaan rutin kanggo anggota tim QA, supaya sukses upaya manual lan otomatisasi tim.


Kepala QA duwe kepemilikan lingkungan QA ing kabeh produk. Nggarap cedhak karo DevOps tim kanggo netepake solusi optimal kanggo saben platform.



Kepala QA uga bakal tanggung jawab kanggo njamin kabeh tugas pangembangan memenuhi kriteria kualitas liwat perencanaan tes, eksekusi tes, jaminan kualitas, lan pelacakan masalah.

Penting kanggo Kepala QA kanggo ngawasi pangiriman lan pangopènan skenario lan kerangka otomatis adhedhasar praktik paling apik ing industri.



Kepala Keterampilan QA

Kepala QA sing khas kudu duwe katrampilan ing ngisor iki (dudu dhaptar lengkap!)


  • Pengalaman Manajemen QA ing pirang-pirang proyek, lepas pantai lan omah.
  • Dadi pimpinan sing kuwat kanthi pengalaman ngleksanakake lan mbentuk proses lan strategi QA perusahaan.
  • Nduwe katrampilan teknis sing kuat, uga fungsional lan non-fungsional, manual lan otomatis, kanthi ideal ing lingkungan pangiriman sing terus-terusan.
  • Ketrampilan komunikasi sing kuwat karo kabeh pemangku kepentingan utama kanggo njamin visi QA dingerteni lan ditrapake kanthi bener.
  • Dadi pengacara Jaminan Mutu, Peningkatan Berkesinambungan lan Praktik Terbaik sing diakoni industri.
  • Kawruh Manajemen Risiko, Identifikasi Risiko lan Tes Berbasis Risiko sing apik banget.
  • Pengalaman ngatur departemen uji coba utawa fungsi uji coba, ngatur kegiyatan lan proses sing gedhe lan kompleks.
  • Fleksibel kanthi kemampuan lan bisa tekanan.
  • Pemikir sing proaktif, kuwat, cepet mikir lan tegas.
  • Bisa menehi motivasi kanggo tim, ngakoni bakat sing apik lan ngasilake sing paling apik saka saben individu.
  • Individu sing diwasa lan profesional sing motivasi dhiri lan antusias.
  • Komunikator sing apik banget, katrampilan pengaruhe lan katrampilan negosiasi kanggo entuk ide lan konsep manajemen.
  • Bisa komunikasi karo kabeh level manajemen lan kanca ing organisasi.
  • Nyedhiyakake kepemimpinan
  • Mbangun lan njaga sesambetan.
  • Kemampuan kanggo prioritasake kerja lan tugas kanthi tekanan.
  • Kemampuan kanggo ngatasi konflik kanthi efektif.
  • Kemampuan kanggo mbangun, ngetrapake lan ngarahake prinsip jaminan kualitas lan njaga kualitas pangiriman.


Kepala Tanggung jawab QA

  • Tanggung jawab kanggo nemtokake strategi, pendekatan lan eksekusi QA ing proyek pembangunan.
  • Tanggung jawab kanggo Mimpin lan ngarahake tim kepemimpinan QA.
  • Nyedhiyakake keahlian kepemimpinan lan teknis ing Otomatisasi Tes lan Jaminan Mutu.
  • Tanggung jawab kanggo proyek otomasi tes, mentor, lan menehi kepemimpinan kanggo pangembang lan manajer otomatisasi QA.
  • Melu wawancara, induksi, latihan lan evaluasi kinerja kabeh QA.
  • Nyedhiyakake kepemimpinan lan keahlian teknis ing bidang Jaminan Mutu lan Pengujian.
  • Mesthekake manawa tim pangembangan tundhuk marang prinsip, pedoman, lan praktik paling apik strategi QA kaya sing wis ditemtokake.
  • Fokusake perbaikan QA terus-terusan kalebu panggunaan alat tes sing cocog, teknik tes, uji coba otomatis.
  • Mbangun lan njaga standar kualitas uga ngetrapake standar teknis lan uji coba.
  • Ngawasi kabeh kegiatan QA, asil tes, cacat bocor, analisis root root lan ngenali area perbaikan. Nindakake langkah-langkah sing dibutuhake kanggo nambah proses.
  • Ngumpulake lan saiki metrik pengujian lan kegiatan nyoba kanggo proyek menyang pemangku kepentingan utama.
  • Mesthekake panggunaan alat sing kasedhiya kanggo entuk bathi maksimal saka upaya QA. Iki kalebu alat uji coba kanggo fungsi, kinerja, otomatisasi, lsp.
  • Ngatur pelatihan lan sinau terus-terusan staf QA kanthi kursus singkat, konferensi, rapat, sertifikasi, lsp.
  • Dadi titik eskalasi kanggo kabeh prekara sing ana gandhengane karo pengujian lan jaminan kualitas lan operate minangka titik kontak utama kanggo tim QA.
  • Langsung pangembangan strategi, metodologi, disiplin lan kerangka QA. Nyetir lan nambah tim QA ing bidang uji coba otomatis lan uji coba tangkas.
  • Nyedhiyakake keahlian teknis ing Otomasi Tes, Metodologi Tes, Proses Tes, Piranti lan Teknik ing kabeh tim.
  • Bekerja karo manajer QA, manajer pangembangan lan Direktur Pangembangan Piranti Lunak kanggo nggawe lan nglakokake strategi QA kanggo memenuhi lan ngluwihi target kualitas departemen lan perusahaan.


Kesimpulan

Ing kiriman iki, kita ngerti babagan peran Kepala QA, katrampilan apa sing dibutuhake lan apa sing diarepake wong sing nindakake kalungguhan kasebut.