Cara tuku aplikasi tanpa kertu kredit

Sawetara ujar manawa perkara sing paling apik ing urip iku gratis, nanging ora mesthi kedadeyane aplikasi seluler. Yen sampeyan duwe mata ing aplikasi sing mbayar, nanging ora pengin nggunakake kertu kredit, utawa ora duwe, banjur apa opsi sampeyan? Dadi, gumantung karo telpon apa sampeyan lan ngendi sampeyan urip.

Piranti Android


Yen smartphone sampeyan mbukak Android, sampeyan blanja ing Google Play Store. Ing AS, iki minangka pilihan kertu non-kredit:

Tagihan Ponsel

Biaya tumbas sing digawe nggunakake metode iki bakal ditambah karo tagihan telpon saben wulan. Mangkene dhaptar operator sing ndhukung layanan iki:
  • AT&T
  • Ndhuwur
  • Sprint
  • T-Mobile
  • US Cellular
  • Verizon
Iki minangka cara sing cepet banget lan gampang kanggo tuku aplikasi, luwih-luwih yen sampeyan jarang nindakake lan ora pengin macet karo dana ekstra ing saldo Google Play. Yen sampeyan duwe rencana tuku aplikasi utawa barang digital liyane, utamane nggunakake metode iki, priksa operator manawa ana watesan saben wulan (kanggo Verizon $ 100).

Kertu Hadiah Google Play

Kertu hadiah diwenehi kode sing sampeyan tebus kanggo nambah saldo ing akun Google. Sampeyan ora prelu golek toko kanggo tuku, Walmart, Amazon lan pengecer liyane adol Google Play Gift Card karo pangiriman e-mail. Saliyane repot kanggo nglunasi kode, kekurangan liyane yaiku yen jumlah minimal $ 10, mula yen sampeyan mung kepincut karo siji utawa rong aplikasi murah, sampeyan bakal tetep entuk dana sing ora digunakake. Sing luwih apik, nggunakake kertu hadiah menehi watesan babagan tagihan sing bisa ditindakake, mula bocah ora sengaja nambah tagihan sing gedhe nalika main game karo tuku ing aplikasi, kayata.

PayPal

Kajaba wong sing ngirim dhuwit menyang akun PayPal, sampeyan kudu nggunakake kertu kredit utawa debit kanggo nyambung, mula bisa uga bakal ngalahake tujuane, kajaba nambah lapisan keamanan liyane.

piranti iOS


Yen sampeyan duwe iPhone, mula siji-sijine cara entuk aplikasi yaiku Apple App Store. Amarga alasan sing ora dingerteni, ing Amerika, ora ana operator sing duwe kesepakatan karo Apple kanggo tagihan operator langsung, mula opsi sampeyan diwatesi mung ing:

Kertu Hadiah App Store

Uga kasedhiya kanggo pangiriman email, uga ing toko teknologi lokal utawa supermarket. Bedane mung kanggo App Store, pilihan sing paling murah yaiku $ 15.

PayPal

Maneh, sampeyan kudu nambah dana menyang akun kanthi cara liya, yen sampeyan ora nggunakake kertu kredit.
Secara umum, kertu bingkisan minangka pilihan sing paling apik yen sampeyan pengin ngontrol pengeluaran lan pengin akun seluler dipisahake kabeh saka instrumen finansial sing digunakake. Kertu hadiah uga bakal nyimpen informasi babagan tuku saka operator sampeyan.