Cara ndownload lan nginstal iOS 14 lan iPadOS 14 beta, saka iPhone 6s nganti iPad Pro 2020

Yen sampeyan durung nyoba lan mbesuk iOS 14 utawa iPadS 14 versi sampeyan wis suwe, amarga betas publik wis metu, nggawa widget, gerakan lan barang sing bisa diganti maneh menyang iPhone. Ngenteni, apa?
Bener, ora mung Apple mbongkar kebon sing tembok kanthi menehi widget pihak katelu ing layar ngarep iPhone, nanging uga bakal ngidini sampeyan ngganti aplikasi gawan sing diakoni sing apik nanging kadang ora cukup kaya Safari utawa Mail, lan mbukak populer fitur app minangka Klip .
Klip Aplikasi Apple iOS 14 - mung klip, lan mung yen sampeyan prelu - Cara ndownload lan nginstal iOS 14 lan iPadOS 14 beta, saka iPhone 6s nganti iPad Pro 2020Klip Aplikasi Apple iOS 14 - mung klip, lan mung yen sampeyan butuh
Sampeyan saiki bisa ndownload beta umum iOS 14 kanggo iPhone sing kompatibel, miwiti proses kanthi pindhah menyang beta.apple.com. Babagan pisanan sing kudu sampeyan lakoni yaiku ndhaptar piranti ing program beta Apple.
Mangkene dhaptar kabeh piranti iOS 14 sing didhukung, pungkasan nalika nganggo iPhone 6s:
  • iPhone 11
  • iPhone 11 Pro
  • iPhone 11 Pro Max
  • iPhone XS
  • iPhone XS Max
  • iPhone XR
  • iPhone X
  • iPhone 8
  • iPhone 8 Plus
  • iPhone 7
  • iPhone 7 Plus
  • iPhone 6s
  • iPhone 6s Plus
  • iPhone SE (generasi kaping 1)
  • iPhone SE (generasi kaping 2)
  • iPod touch (generasi kaping 7)



Kabeh model iPhone iPad lan kompatibel karo iOS 14 lan iPadOS 14


TelponTabletPamuter media
iPhone 11, Pro, MaksiPad Pro 12.9 '(2020)iPod touch 7 (2019)
iPhone XS
iPad Pro 11 '(2018,2020)
iPhone XS Max
iPad Pro 12.9 '(2015, 2017, 2018)

iPhone XR
iPad Pro 10.5 '

iPhone X
iPad Pro 9.7 '

iPhone 8
iPad 6 (2018)

iPhone 8 Plus
iPad 5 (2017)

iPhone 7
iPad mini 5 (2019)

iPhone 7 Plus
iPad mini 4

iPhone 6S
iPad Air 3 (2019)

iPhone 6S Plus
iPad Air 2

iPhone SE (generasi kaping 1 lan 2 2020)




Sampeyan banjur pengin nggawe serep piranti iOS yen sampeyan pengin mudhun versi bali menyang iOS 13 lan njaga data. Yen sampeyan ana ing macOS, pilih piranti saka Lokasi ing sidebar Finder. Gawe serep banjur klik Atur Serep kanggo Arsip cadangan sampeyan.
Ing macOS, pilih piranti iOS saka Lokasi ing sidebar Finder - Cara ndownload lan nginstal iOS 14 lan iPadOS 14 beta, saka iPhone 6s nganti iPad Pro 2020Ing macOS, pilih piranti iOS saka Lokasi ing sidebar Finder
Langkah sabanjure yaiku ngalih menyang piranti iOS banjur bukak beta.apple.com/profile. Download profil, banjur bukak app Setelan banjur priksa nganyari. Beta kudu ditampilake lan ngidini sampeyan nginstal.
Apa sing anyar ing iOS 14? Ing taun iki, Apple golek kuncine Android lan ora mung njamin manawa iOS 14 bisa bebas bug, bisa uga ora kaya drama iOS 13 , nanging uga mlebu ing gambut Android & apos kanthi ngenalake widget layar nyata, gerakan lan swap aplikasi default.
Kanggo iOS 14 kesan lengkap, bebarengan karo kabeh fitur anyar, priksa jero iOS 14 maneh kabeh sing anyar, lan sawetara tips fitur iOS 14 sing penting sing sampeyan kudu ngerti seluk beluk.
Elinga yen sampeyan mung kudu nginstal beta umum yen sampeyan kepenak ngalami kewan omo ing panggunaan normal telpon.


Cara nginstal iOS 14 beta:

1. Gawe serep lengkap iTunes data amarga sampeyan wis nginstal piranti lunak beta.
2. Mbukak Kaca beta apel & apos; ing piranti sing sampeyan wis nginstal iOS 14 beta.
3. Ndhaptar piranti sampeyan kanthi ndownload profil beta, sing bisa ditemokake ing kene.
4. Kepala Setelan> Umum> Nganyari piranti lunak banjur sampeyan kudu ndeleng iOS 14 beta sing kasedhiya kanggo diunduh. Pencet tombol 'Download and Install'.
5. Sawise beta diunduh, piranti sampeyan bakal urip maneh. Sawise boot maneh, sampeyan bakal mbukak piranti lunak beta.



Cara mudhun saka beta umum iOS 14:

1. Elinga yen cadangan sing digawe sampeyan? Ya, iki minangka landesan mudhun saka iOS 13.
2. Sambungake piranti karo komputer banjur bukak iTunes.
3. Lebokake telpon menyang mode pemulihan:
Ing iPhone 8 utawa luwih anyar: Pencet banjur culake tombol Volume Up kanthi cepet. Pencet banjur culake tombol Volume Down kanthi cepet. Banjur, penet terus tombol Sisih nganti sampeyan ndeleng layar mode pemulihan.
Ing iPhone 6s lan luwih dhisik, iPad, utawa iPod touch: Pencet terus tombol Turu / Wake lan Ngarep bebarengan. Ora ngeculake tombol nalika ndeleng logo Apple. Terus terus tombol loro kasebut nganti sampeyan ndeleng layar mode pemulihan.
Ing iPhone 7 utawa iPhone 7 Plus: Pencet terus tombol Turu / Bangun lan Volume Turun bebarengan. Ora ngeculake tombol nalika ndeleng logo Apple. Terus terus tombol loro kasebut nganti sampeyan ndeleng layar mode pemulihan.
4. iTunes bakal njaluk sampeyan mulihake piranti lan mula pulihake menyang gawan pabrik.
5. Sawise piranti dibalekake, dhaptar nganggo ID Apple lan pulihake serep iTunes lengkap sing bisa diapusi.