Cara ndownload iOS 11 beta Umum lan banjur mudhun maneh menyang iOS 10.3.2

Cara ndownload iOS 11 beta Umum lan banjur mudhun maneh menyang iOS 10.3.2
Beta umum iOS 11 saiki kasedhiya kanggo sapa wae sing duwe iPhone iPad utawa kanggo ndownload lan nginstal piranti lunak seluler paling anyar ing Apple. Cekakipun, nganyari anyar kanggo iPhone, nanging sing apik banget kanggo iPad, nggawe sing terakhir dadi tablet berorientasi produktivitas sing durung nate ana. Kanthi dipikirake, kita ora bakal nggumunake manawa akeh pangguna iPad ora sabar kanggo nyoba beta umum.
Kaya biasane, langkah pertama yaiku priksa manawa sampeyan duwe piranti sing kompatibel. Mangkene sing cocog karo iOS 11:
Cara ndownload iOS 11 beta Umum lan banjur mudhun maneh menyang iOS 10.3.2
Nanging sadurunge sampeyan nindakake apa-apa ...

Gawe serep nganggo iTunes sadurunge nindakake apa-apa!


Kita ora bisa nandheske sepira penting lan penting tumrap langkah iki. Tanpa cadangan, sampeyan bisa ngambung kabeh aplikasi lan data pamitan lan ora mikir yen mulihake telpon menyang negara sing stabil. Pungkasan ing pikirane yen ana masalah lan sampeyan banjur ditinggalake nganggo piranti sing ora bisa digunakake. Serep iTunes minangka sing paling gedhe wiwit ngiris roti, paling ora kanggo pangguna iOS lan kudu digunakake lan dilecehke kanggo siji konten sing apik!

Nginstal iOS 11 beta umum


Nginstal sing iki cukup gampang, terus maju, lan ora ana kabodhoan. Sawise nggawe serep, sampeyan kudu Kepala Kaca program piranti lunak beta & apos; , mlebu nganggo ID Apple, banjur banjur ndhaptar piranti sampeyan . Sawise sampeyan ngrampungake langkah-langkah kasebut, sampeyan kudu bukak link iki ing piranti sampeyan kanggo ndownload profil beta. Instal lan sampeyan bakal dijaluk download lan nginstal iOS 11 sakcepete sawise. Voila!

Downgrade saka iOS 11 nganti iOS 10


Downgrade saka iOS 11 nganti iOS 10 pancen gampang banget lan pancen isin. Sampeyan mung prelu masang telpon menyang komputer, bukak iTunes, banjur pencet tombol Pulihake Gawe Serep. Gampang pie.

Cara ndownload iOS 11 beta Umum lan banjur mudhun maneh menyang iOS 10.3.2
Nalika sampeyan lagi nyoba, sampeyan uga pengin batal dhaptar piranti saka program Beta , sing bakal mandheg nganyari piranti lunak beta sing dikirim menyang piranti sampeyan. Kanggo nindakake iki, bukak Setelan> Umum> Profil, tutul ing Profil Piranti Lunak iOS Beta, lan busak.