Cara nginstal paket ikon ing Android tanpa root utawa launcher pihak katelu

Cukup deleng iki paket lambang kanggo Android . Dheweke mung apik banget. Ora preduli, luwih cepet mengko, umume kita kesel sanajan barang-barang sing wiwitane padha kesengsem. Nalika nerangake smartphone, kita wis nemokake manawa ngowahi perkara ing lingkungan omah minangka cara sing apik kanggo ndandani kesegaran saben wulan.
Sayange, biasane mbutuhake komitmen sing luwih utama. Mesthi, sampeyan bisa kanthi gampang nginstal peluncur pihak katelu (app sing ngontrol aran, fungsionalitas, lan tampilan homescreens lan laci app), nanging iki dudu cangkir teh kabeh - sawetara mung pengin default, launcher saham sing kasedhiya karo piranti tartamtu. Lan mesthine, umume wong ora pengin menehi jaminan yen ora valid, mula rooting biasane dadi masalah.
Ya, kabeh iki bakal ganti, amarga aplikasi anyar sing kasedhiya gratis ing Play Store: Beautiful Icon Styler (Trial). Icon Styler sing apik ngidini sampeyan ngetrapake paket lambang sing kompatibel karo peluncur Apex / Nova (saben wong), tanpa mbutuhake oyot utawa peluncur tartamtu. Pancen, sampeyan bisa nggawe ikon stok piranti Nexus kanthi didownload lan sawetara klik cepet. Aja padha sumelang, app uga kompatibel karo sawetara launcher standar liyane, kalebu Samsung, Motorola, lan LG, sanajan elinga sampeyan mung bakal nyoba 3 sadurunge kudu mbayar $ 0.99 kanggo pertukaran gambar tanpa wates (utawa sampeyan bisa ngrujuk kanca loro lan njaluk gratis!). Ayo dituduhake kepiye!
Cathetan: Amarga watesan ing Android, Styler Lambang sing Apik iki mung bakal ngganti tampilan lambang sampeyan ing homesceren. Laci app tetep ora diganti.

Cara nginstal paket ikon ing Android tanpa root utawa launcher pihak katelu

Ikon-cara-ganti-ing-Android-tanpa-root-utawa-launcher-02