Cara Instal IntelliJ ing Mac OS Nggunakake Brew

Ing postingan iki, kita bakal nemokake cara nggunakake brew kanggo nginstal IntelliJ Community Edition lan Ultimate Edition.

IntelliJ IDEA minangka lingkungan pangembangan integral sing ditulis ing Jawa kanggo ngembangake piranti lunak komputer.

Kasedhiya karo rong mode lisensi, CE (Community Edition) lan Ultimate.


ItelliJ bisa diinstal ing Windows, Mac OS lan Linux.

Ing kene, kita nggunakake Homebrew kanggo nginstal IntelliJ ing Mac OS.




Brew Instal IntelliJ Community Edition

Kanggo nginstal edisi komunitas:



brew cask install intellij-idea-ce

Brew Instal IntelliJ Ultimate Edition

Kanggo nginstal edisi utama:

brew cask install intellij-idea

Sawise instalasi rampung, sampeyan bisa nemokake IntelliJ IDEA ing Applications folder.