Cara Instal JMeter Kanthi Plugins Ekstra ing Mac OS Nggunakake HomeBrew

Ana macem-macem cara kanggo nginstal JMeter ing Mac OS. Sampeyan bisa nindakake kanthi manual kaya sing digunakake ing windows (yaiku ndownload binari lan nginstal installer) utawa sampeyan bisa ngetutake cara sing luwih sederhana kanggo nginstal JMeter liwat HomeBrew.



Instal JMeter ing Mac OS Kanthi HomeBrew

1. Bukak Terminal Mac, sing bakal mbukak kabeh perintah.

loro. Pisanan, priksa manawa HomeBrew wis diinstal ing Mac kanthi nglakokake perintah iki. Sampeyan bisa mbukak brew help utawa brew -v


3. Yen HomeBrew ora diinstal, jalanake printah ing ngisor iki kanggo nginstal HomeBrew ing Mac

ruby -e '$(curl -fsSL https://raw.githubusercontent.com/Homebrew/install/master/install)'

Sawise HomeBrew diinstal, kita bisa terus nginstal JMeter.


Papat. Kanggo nginstal JMeter tanpa plugins ekstra, jalanake printah ing ngisor iki



brew install jmeter

5. Kanggo nginstal JMeter kanthi kabeh plugin ekstra, jalanake printah ing ngisor iki

brew install jmeter --with-plugins

6. Pungkasan, verifikasi instalasi kanthi nglakokake JMeter -v

7. Run JMeter nggunakake JMeter sing kudu mbukak JMeter GUI.