Cara Instal Python 3 ing Mac OS X

Ing kiriman iki, kita bakal menehi instruksi cara nginstal Python3 ing Mac OS X kanthi diseduh.



Instal Python3 ing Mac OS X Nggunakake brew

Nganggep sampeyan wis duwe brew diinstal ing Mac, mbukak dhisik:

brew doctor

banjur:


brew install python3

Yen sampeyan nemoni pesen kesalahan sing ana gandhengane karo link lan Frameworks kayata:

Error: An unexpected error occurred during the `brew link` step The formula built, but is not symlinked into /usr/local Permission denied @ dir_s_mkdir - /usr/local/Frameworks Error: Permission denied @ dir_s_mkdir - /usr/local/Frameworks

sampeyan kudu mbukak perintah ing ngisor iki kanggo ngatasi kesalahan:


sudo chown -R $(whoami) $(brew --prefix)/* note the $(brew --prefix)/* sudo install -d -o $(whoami) -g admin /usr/local/Frameworks