Pira regane Apple Watch?

Apple Watch wis dadi populer banget outsold kabeh industri nonton Swiss sajrone kuartal pungkasan taun 2019. Sanajan desain awak Apple Watch tetep padha ing antarane model, Apple ngupayakake menehi personalisasi sabisa-bisa supaya Apple Watch cocog karo pergelangan tangan lan gaya urip.
Kelemahane iku ora ana siji-sijine wangsulan kanggo rega Apple Watch & apos. Antarane macem-macem ukuran, bahan lan band, total bisa beda-beda, sanajan tekan papat tokoh. Ing ngisor iki, sampeyan bakal nemokake sawetara kombinasi sing paling populer lan pira regane.
Mesthine, ana akeh pengecer sing adol jam tangan Apple, nanging nglacak kabeh fluktuasi rega ing antarane ora bisa ditindakake. Mula, kita mung fokus karo rega ing Apple.com.


Rega Apple Watch Series 5


Pira regane Apple Watch?Apple Watch Series 5 saiki nawakake Apple paling anyar. Kasedhiya kanthi rong ukuran. Model aluminium bisa dituku nganggo GPS utawa GPS + Konektivitas seluler, kabeh model liyane mung nganggo GPS + Cellular. Kanggo informasi luwih lengkap babagan model, priksa Apple Watch Series 5 maneh .

Rega Apple Watch 5 40mm


Awak:
Band:
AluminiumWaja tahan karatTitaniumKeramik
Band Olahraga$ 399 *$ 699$ 799$ 1,299
Loop Olahraga$ 399 *$ 699$ 799$ 1,299
Kulit$ 499 *$ 799$ 899$ 1,399
Waja tahan karat$ 449 *$ 749$ 849$ 1,349
* kanggo rega GPS + Model seluler nambah $ 100

Rega Apple Watch 5 44mm


Awak:
Band:
AluminiumWaja tahan karatTitaniumKeramik
Band Olahraga$ 429 *$ 749$ 849$ 1,349
Loop Olahraga$ 429 *$ 749$ 849$ 1,349
Kulit$ 479 *$ 799$ 899$ 1,399
Waja tahan karat$ 479 *$ 799$ 899$ 1,399
* kanggo rega GPS + Model seluler nambah $ 100
Tuku Apple Watch Series 5 saka Apple.com



Rega Apple Watch Series 3


Pira regane Apple Watch?Model Apple Watch Series 3 dirilis ing 2017 lan saiki dadi opsi anggaran yen sampeyan pengin njaluk Apple Watch langsung saka Apple. Kanggo informasi luwih lengkap babagan model iki, priksa Apple Watch Series 3 maneh .
Awak:Konektivitas:Cilik Aluminium
38mm
Cilik Aluminium
42mm
GPS$ 199$ 229
GPS + Seluler$ 299$ 329

Tuku Apple Watch Series 3 saka Apple.com
Yen sampeyan wis milih opsi band sing beda kanggo Apple Watch Series 3, aja padha sumelang, band Apple Watch bisa diganti sawetara generasi. Sampeyan mung kudu nggatekake ukuran kasus. 38mm lan 40mm kasus nuduhake band sing padha lan uga 42mm lan 44mm kasus.