Cara Kirim Panyuwunan Mutasi GraphQL ing JMeter

Kiriman iki nerangake babagan cara ngirim panjaluk Mutasi GraphQL nggunakake JMeter.

Yen sampeyan nyoba nyoba aplikasi sing duwe lapisan GraphQL, sampeyan kudu ngirim pitakon GraphQL menyang titik pungkasan.



Panjaluk Mutasi GraphQL

Umpama kita duwe aplikasi sing mbukak ing lokal lan kanthi /graphql titik pungkasan Ing aplikasi iki, kita bisa nggawe pesenan.


URL: http://localhost:9040/graphql

Panjaluk Mutasi GraphQL:

mutation createOrder ($order: OrderInput!) {
createOrder(order: $order) {
id,
name
} }

Variabel Query:


{
'order': {
'name': 'test-order'
} }

Kanggo ngirim pitakon GraphQL ing ndhuwur nggunakake JMeter, kita kudu ngowahi pitakon menyang panjaluk mentah.



Pitakon ing ndhuwur lan data bakal dadi

{
'query':'mutation createOrder ($order: OrderInput!) {
createOrder(order: $order) {

id,

name
}
}',
'variables':{
'order':{

'name':'test-amir'
}
} }


Panjaluk JMeter GraphQL

Ing JMeter, panjaluk kita bakal katon kaya: