Cara nggunakake Sharing cedhak (AirDrop kanggo Android)

Ing taun iki, Google pungkasane mutusake nanggapi fitur AirDrop Apple. Yen sampeyan ora jelas babagan rincian - AirDrop ndadekake piranti Apple cepet banget lan gampang banget kanggo nuduhake file. Cukup pilih AirDrop saka menu nuduhake banjur pilih piranti sing pengin dikirim .
Lah Nuduhake N cedhak kanggo Android pancen padha wae. Yen sampeyan milih ngirim file kanthi cara kasebut, telpon wiwit ngetokake sinyal Energi Rendah Bluetooth sing bakal dijupuk telpon liyane ing jarak sing cedhak. Banjur, dijaluk nampa sambungan kasebut. Transfer sing cepet lan gampang, sing bisa nggunakake Wi-Fi langsung, sambungan data, lan Bluetooth kanggo entuk kacepetan sing paling apik. Ora prelu diunggah menyang méga utawa nggunakake metode 'ayo & apos; nyelarasake chip NFC kita sing bener'.


Kepiye carane bisa Nuduhake Babagan cedhak?


Cara nggunakake Sharing cedhak (AirDrop kanggo Android)
Warta sing apik yaiku yen Sharing Nearby wis wiwit diluncurake menyang publik lan kasedhiya ing telpon sing mbukak Android 6 lan luwih dhuwur. Ya, sampeyan wis maca kanthi bener, Google bakal nambah Sharing Nearby kanggo telpon sing durung nampa nganyari utama sajrone 4 taun saiki. Iki minangka bagean saka paket Layanan Play, sing artine kudu liwat nganyari layar ing sandiworo.

Kita nyoba ing sawetara telpon lan uga Galaxy S7 Edge lawas karo Android 7! Saiki, ora bisa digunakake kanthi sampurna. Ndhuwur generasi Android sing luwih apik kanggo muter telpon paling anyar ing kene ngasilake sawetara kegagalan sing mumetake. Nanging kita nganggep isih ana sawetara klompok sing kudu diluncurake lan Google ngerti iki - sanalika transfer gagal, sampeyan bakal dijaluk nyoba kaping pindho. Umume kita nyoba kaping pindho sukses. Nanging, yen transfer gagal kaping pindho, sampeyan kanthi otomatis dijaluk ngirim laporan kesalahan menyang Google. Kayane - tim dev lagi ngenteni kepiye carane bisa ngatasi masalah kasebut.


Kepiye cara nggunakake Sharing Nearby?


Cukup tutul & amp; nuduhake 'file sing pengin dikirim, banjur pilih Nearby Sharing (lambang DNA sing katon cilik). Yen iki pertama kaline nggunakake, sampeyan bakal dijaluk ngaktifake layanan kasebut.
Cara nggunakake Sharing cedhak (AirDrop kanggo Android)
Nuduhake ing cedhak kudu Wi-Fi, Bluetooth, lan Lokasi telpon supaya bisa aktif. Yen sampeyan sing miwiti transfer, telpon bakal njaluk sampeyan ngaktifake (bisa nindakake kanggo sampeyan yen sampeyan nutul 'setuju'). Yen sampeyan nampa, priksa manawa Bluetooth lan Lokasi wis diuripake. Yen ora, pangirim ora malah & ndeleng; ndeleng 'piranti sampeyan. Nalika wis wayahe ditransfer, Sharing Nearby bakal nawakake Wi-Fi kanggo sampeyan.
Semono wae, yen prasyarat kasebut bisa dipenuhi, nuduhake file minangka cakewalk. Sawise pangirim miwiti transfer, panampa bakal dijaluk supaya telpon katon, lan ditakoni apa sejatine pengin nampa file tartamtu sing dikirim. Sambungan kasebut dienkripsi lan ora ana data kontak pribadi sing ditransfer ing antarane piranti.
2-Kirim-Nampa


Endi menu sing Mbagi cedhak?


Sampeyan bisa mbukak setelan Nuduhake N cedhak yen pengin mateni fitur utawa pengin ngganti setelan privasi (umpamane - sampeyan bisa nggawe sampeyan katon karo kontak, dadi sampeyan ora prelu konfirmasi transfer kaping pindho saka piranti sing dateng).
Cara sing paling gampang yaiku cukup ngetik Nuduhake Babagan cedhak ing garis telusuran ing setelan telpon & apos; Nanging yen sampeyan pengin ngerti persis ing menu kasebut - ing Setelan → Google → Sambungan Piranti → Bagikan ing Sekitare.
Cara nggunakake Sharing cedhak (AirDrop kanggo Android)