Cara nggunakake AR Emoji Samsung

Kanthi ngenalake Samsung Galaxy S9 lan Galaxy S9 +, Sammy milih mogok maneh ing Animoji apel kanthi fitur avatar animasi dhewe - AR Emoji. Cara liyane beda-beda - tinimbang nggawe versi 3D emoji populer, kaya sing ditindakake Apple, versi Samsung lan sampeyan njaluk selfie banjur nggawe versi kartun, kartun kanggo sampeyan. Kayane Bitmoji, sanajan Sammy luwih apik - kita bakal bisa ngerteni.
Uga ana sawetara stiker AR anyar, sawetara sing uga 3D lengkap. Hei, sampeyan bisa dadi kelinci Zootopia!
Sawise AR Animoji digawe, sampeyan bakal entuk akeh stiker karo avatar pribadi, sing bisa dituduhake kabeh aplikasi messenger sing digunakake, lan sampeyan uga bisa ngrekam video utawa njupuk foto ing endi avatar sing niru apa sing sampeyan tindakake ing ngarep saka kamera saiki.
Ayo deleng kepiye kabeh iki rampung!


Cara nggawe AR Emoji


Ora ana aplikasi sing kapisah kanggo digoleki kanggo ngakses fitur AR Emoji. Kanggo nggawe virtual virtual, bukak app Kamera, bukak mode selfie, lan geser kiwa sapisan kanggo mbukak mode AR Emoji. Saiki, sampeyan kudu ndeleng tombol Gawe Emoji ing sisih kiwa ngisor. Tutul banjur aplikasi bakal njaluk sampeyan selfie.
Disaranake sampeyan nindakake iki ing lingkungan sing padhang. Yen sampeyan nganggo kacamata, disaranake sampeyan nyopot - mengko bisa nambah kacamata virtual - lan priksa manawa telpon tetep mantep. Iki amarga AR Emoji sejatine njupuk bagean saka gambar sing sampeyan potret lan dicampur karo tekstur pasuryan avatar & apos; Dadi, yen sampeyan duwe kacamata, AR Emoji bisa uga sawetara bagean saka pigura sing nggantung ing irung, lan yen sampeyan njupuk foto sing kabur, fitur kaya alis utawa jenggot bisa uga dadi kabur.
Ing ngisor iki langkah-langkah:


Cara nggawe AR Emoji karo Samsung Galaxy S9

1
Sawise njupuk foto sampeyan, sampeyan bisa nyetel sawetara katrangan - pilih saka galeri potongan rambut, pilih warna rambut, tambah kacamata, lan ganti sandhangan emoji & apos saka pilihan klambi (mung klambi, ora ana potongan -dening suntingan).
Sampeyan bakal ngerti manawa sampeyan bisa nggawe luwih saka siji AR Emoji - sampeyan bisa mindhai praupane kanca utawa nambah pirang-pirang versi. Yen sampeyan pengin mbusak AR Emoji saka telpon, bali menyang menu Kamera → AR Emoji, tunyuk terus salah siji pasuryan nganti & ldquo; - & ldquo; tandha katon ing dheweke, banjur tutul kanggo mbusak tandha sing dipengini.
Cara nggunakake AR Emoji Samsung
Saiki, kene sebabe mbandhingake Bitmoji ing kene ora adil - dhisik, Samsung AR Emoji yaiku 3D. Kapindho, Sammy nggunakake selfie sing dijupuk kanggo nambah tekstur transparan ing pasuryan avatar, dadi luwih mirip sampeyan. Gatekna kepiye jenggot subyek kita plester liwat praupan AR Emoji & apos; Kanthi tembung liyane, versi Samsung & ldquo; luwih apik & rdquo ;, kanggo apa regane, nanging Bitmoji isih duwe estetis dhewe amarga pancen 2D, dadi luwih komik.
Cara nggunakake AR Emoji Samsung


Cara nggunakake AR Emoji


Nalika lagi disentuh, ana rong cara nggunakake AR Emoji. Cara cepet lan gampang yaiku nutul lambang stiker ing ndhuwur keyboard. Sawise ing menu stiker, sampeyan bakal bisa ndeleng tab kanthi AR Emoji sing kasedhiya. Iki minangka animasi cilik sing nggunakake avatar virtual sampeyan.
Ing aplikasi messenger apa wae, tutul tombol stiker ing Keyboard Samsung kanggo nggunakake stiker AR Emoji khusus - Cara nggunakake AR Emoji Samsung & apos;Ing aplikasi messenger apa wae, tutul tombol stiker ing Keyboard Samsung kanggo nggunakake stiker AR Emoji khusus
Tip panas: nalika Galaxy S9 nggawe stiker kaping pisanan, bakal disimpen minangka gambar ing Galeri Foto kanthi gawan. Sampeyan bisa nggunakake aplikasi kasebut kanggo ndownload menyang PC lan / utawa nuduhake kanthi macem-macem cara ing njaba Keyboard Samsung. Bebas mbusak yen sampeyan ora pengin ana ing kono - iki ora bakal mbusak stiker nyata saka Keyboard.
Sampeyan stiker AR Emoji bakal disimpen ing Galeri. Sampeyan bisa mbusak saka kene yen pengin, stiker bakal tetep ing Keyboard - Cara nggunakake Samsung Emoji ARSampeyan stiker AR Emoji bakal disimpen ing Galeri. Sampeyan bisa mbusak saka kene yen pengin, stiker bakal tetep ing Keyboard
Cara nomer loro kanggo nggunakake AR Emoji yaiku njupuk foto utawa ngrekam video ing foto kasebut. Bukak aplikasi Kamera banjur bukak mode AR Emoji - sampeyan bisa nindakake iki ing mode kamera utama lan mode selfie. Sawise tekan kana, sampeyan bisa milih sing pengin digunakake - avatar khusus, utawa salah sawijining stiker AR sing kasedhiya. Voilà - AR Emoji lagi siyap lan siyap niru gerakan lan ekspresi sampeyan.


Cara nggunakake AR Emoji ing aplikasi Kamera

8
Yaiku jinise lan aneh, nanging ora ana. Lan kita bakal ngapusi yen ujar manawa kita ora entuk wangsulan sawetara klip sing direkam wong ing kantor kasebut.
Ana sing duwe! Seneng AR Emoji ... ing.