Tanggal rilis, download, lan iPhone sing didhukung iOS 14: Kabeh sing sampeyan kudu ngerti

Pati, pajak lan iOS versi anyar sing kasedhiya karo iPhone paling anyar. Prekara sing paling ora bisa dihindari. Oke, iki rada gedhe banget nanging wis luwih saka sepuluh taun Apel wis ngirim iPhone paling anyar lan iOS paling anyar ing dina sing padha. Nganti saiki.
Acara Apple Dina iki pancen ilang saka tembung 'khusus' saka judhule lan kita kabeh ngerti sebabe. Ora ana iPhone anyar sing diumumake. Kita entuk sawetara Apple Watches anyar lan a sepasang iPad anyar , sing uga dilengkapi iPadOS versi anyar lan watchOS. Nanging iOS 14 teka dhewe, ora duwe kanca hardware sing bisa dipercaya.
Kita yakin ing iPhone 12 kulawarga wis cedhak, nanging saiki, ana sawetara generasi iPhone lawas sing bakal entuk iOS 14 anyar ing sawetara dina sabanjure. Atusan yuta pangguna, nggawe rilis dadi masalah gedhe.


Fitur anyar paling gedhe ing iOS 14


Apple ora seneng negesake pangguna kanthi mbenakake sistem operasi kanthi cara utama, mula aja nganti ana groundbreaking. Nanging, kita entuk fitur sing wis pirang-pirang taun dijaluk wong, lan saiki bakal menehi iPhone.

Widget


Widget minangka pangguna Android sing wis nikmati wiwit sistem operasi wis ana. Yen sampeyan pangguna iPhone sing ora pati ngerti karo konsep kasebut, cara sing paling apik kanggo njlentrehake yaiku windows cilik sing nuduhake fungsi aplikasi ing layar ngarep.
Iki ngidini sampeyan mriksa cuaca, ngganti lagu lan nindakake macem-macem perkara kanthi cepet lan gampang tanpa kudu mbukak aplikasi sing wis ditemtokake. Mesthi wae, sampeyan bisa milih widget sing duwe ing layar ngarep lan cara ngatur.
Widget nambah keluwesan menyang iPhone sing ilang sadurunge lan amarga panggunaane kabeh kanthi sukarela, pangowahan kasebut mung ana sisi positif.
Ana macem-macem barang liyane sing kasedhiya karo iOS, sampeyan bisa maca luwih lengkap babagan artikel kasebut ing artikel kasebut kabeh fitur iOS 14 anyar .


Tanggal rilis iOS 14


  • 16 September 2020

Minangka nalika sampeyan bakal entuk iOS 14, jawaban resmi yaiku 'wiwit tanggal 16 September'. Ora kaya biasane telpon Android, iPhone entuk nganyari piranti lunak anyar kanthi cepet, mula sampeyan mung kudu ngenteni sedina nganti pirang-pirang minggu sadurunge nganyari tekan piranti.


IPhone sing entuk iOS 14


Salah sawijining kaluwihan paling gedhe ing iPhone ora mung umur dawa saka hardware nanging uga dhukungan piranti lunak sing apik banget sing wis pirang-pirang taun sawise dibebasake. Kanthi mbebasake iOS 14, Apple mbuktekake sepisan maneh babagan cara ngoptimalake sistem operasi, lan nggawa luwih akeh model tinimbang sadurunge.
IPhone sing bakal dianyari menyang iOS 14 yaiku:
  • iPhone SE
  • iPhone 6s
  • iPhone 6s Plus
  • iPhone 7
  • iPhone 7 Plus
  • iPhone 8
  • iPhone 8 Plus
  • iPhone X
  • iPhone XR
  • iPhone XS
  • iPhone XS Max
  • iPhone 11
  • iPhone 11 Pro
  • iPhone 11 Pro Max
  • iPhone SE (2020)

Dhaptar sing dawa uga kalebu iPhone SE lawas, salah sawijining telpon kompak sing disenengi wong. Bisa uga dudu piranti sing paling cocog kanggo nggunakake widget anyar, nanging isih, pangguna uga bakal seneng fitur paling anyar.
Biasane, Apple ngeculake dhukungan kanggo generasi telpon nalika nerbitake versi iOS paling anyar, nanging ing taun iki, kabeh telpon sing mbukak iOS 13 bakal dianyari menyang iOS 14, sauntara mandheg tren kasebut.


Cara ndownload iOS 14


Ora kaya versi beta iOS sing butuh sawetara langkah ekstra kanggo nginstal, rilis resmi iOS 14 cukup gampang dipasang. Cukup ngenteni kabar anyar sing bakal muncul, banjur tutul 'Instal saiki' utawa instal mengko saka menu setelan sampeyan. Priksa manawa sampeyan duwe cukup batere utawa tetep telpon ing pangisi daya nganti proses rampung. Dadi, sampeyan siyap ngrasakake piranti lunak paling anyar sing ditawakake Apple kanggo iPhone.

Waca liyane: