iPhone 11 Pro Max vs Galaxy Note 10+


Kumpulake 'babak, kabeh; iku wektu taun maneh! Ora, ora, dudu Natal, lan uga Halloween. Wayahe clash antara bocah lanang Samsung lan Apple: Galaxy Note 10+ lan iPhone 11 Pro Max. Ing taun iki, kaloro piranti kasebut nampa pangowahan sing luwih bisa dibandhingake sadurunge, paling ora ing kertas. Piranti loro kasebut regane regane $ 1100, nanging sing entuk dhuwit kanthi bathi isih beda. Pancen kenapa kita nindakake perbandingan iki. Ana akeh perkara sing bakal dibahas, mula ayo maca ulasan Note 10 vs iPhone 11!


Galaxy Note 10+ vs iPhone 11: Desain


iPhone 11 Pro Max vs Galaxy Note 10+
Nalika ngucapake 'bocah lanang gedhe' sadurunge, kita tegese. Yaiku sawetara telpon gedhe. Nanging sing cukup narik kawigaten, loro perusahaan kasebut nggunakake rong pendekatan sing beda banget ing taun iki lan kepiye uga kalorone bisa sukses.
Cepet katon nalika sampeyan ndeleng loro smartphone saka ngarep. Samsung menehi tampilan 2019 sing anyar. Nyukur bezel ndhuwur lan ngisor sing kenthel bisa nggawe tampilan sing luwih gedhe kanthi dimensi sing padha karo Cathetan taun 9. Bolongan cilik kanggo kamera ngarep bisa dadi siji-sijine sing ngganggu 6,8 inci gedhe tampilan kanthi sudhut mlengkung. Note 10+ nggambarake sawetara karya desain paling apik sing ditindakake Samsung sadurunge.
Sisih Apple, samubarang kabeh ora bisa beda. Sisih iPhone 11 Pro Max meh ora bisa dibedakake karo sing sadurunge kajaba wallpaper saham lan pilihan warna sing beda. Kedudukan sing diluncurake ing 2017 isih ana ing kene kanthi kabeh sensor ID Wajah lan kamera ngarep. Tampilan kasebut dadi OLED 6,5 inci, sanajan Apple nindakake pangowahan (luwih mengko). Pangowahan desain sing penting bisa ditemokake ing sisih mburi, mula, ayo padha muter loro!
Apple-iPhone-11-Pro-Max-vs-Samsung-Galaxy-Note-10-Review004
Loro-lorone telpon saiki wis goyangake telung kamera, nanging maneh, bedane beda. Samsung golek pengaturan sing luwih alus ing modul kamera vertikal kompak. Kangge, Apple nelpon nganti 11 nganggo telung lensa gedhe sing metu saka benjolan kamera persegi, meh mbengok'Iki sing anyar babagan telpon iki'. Nalika sawetara seneng tampilan mewah, kita bakal menehi titik desain liyane menyang Note 10+ amarga luwih elegan.
Ngluwihi kamera, kaloro telpon duwe kaca mburi, sanajan Apple ngrampungake matte ing model Pro, dene Cathetan luwih cerah tinimbang sadurunge kanthi 'Glow'. Bingkai iPhone saka stainless steel maneh, dibandhingake karo aluminium ing Note 10+. Nalika waja tahan karat minangka bahan sing luwih angel, iki bisa uga ora bakal menehi prabédan pengalaman karo telpon.
Aspek liyane Samsung lan Apple njupuk langkah-langkah ing arah sing beda yaiku kekandelan telpon. Samsung nyukur meh milimeter saka Note 9 kanggo nggawe Note 10+ luwih ramping lan luwih gampang ditahan, nyuda bobot nganti 5 gram sajrone proses kasebut. Apple, ing tangan liyane, nggawe iPhone 11 Pro Max luwih kenthel supaya pas karo batere sing luwih gedhe, sing uga nambah bobot 18 gram utawa udakara 8%. Iki bisa uga ora katon, nanging mesthi katon yen dianakake dibandhingake XS Max taun kepungkur.
Apple iPhone 11 Pro Max

Apple iPhone 11 Pro Max

Ukuran

6,22 x 3,06 x 0,32 inci

158 x 77,8 x 8,1 mm

Bobot

7,97 oz (226 g)


Samsung Galaxy Note10 +

Samsung Galaxy Note10 +

Ukuran

6,39 x 3,04 x 0,31 inci

162,3 x 77,2 x 7,9 mm


Bobot

6,91 ons (196 g)



Apple iPhone 11 Pro Max

Apple iPhone 11 Pro Max

Ukuran

6,22 x 3,06 x 0,32 inci

158 x 77,8 x 8,1 mm

Bobot

7,97 oz (226 g)


Samsung Galaxy Note10 +

Samsung Galaxy Note10 +

Ukuran

6,39 x 3,04 x 0,31 inci

162,3 x 77,2 x 7,9 mm

Bobot

6,91 ons (196 g)

Deleng perbandingan ukuran Apple iPhone 11 Pro Max vs Samsung Galaxy Note10 + lengkap utawa bandhingake karo telpon liyane nggunakake alat Ukuran Banding.


Galaxy Note 10+ vs iPhone 11: Tampilan


Kaya sing diarepake saka silsilah, smartphone kasebut duwe tampilan paling apik ing pasar. Mesthine, dheweke ora duwe tingkat refresh 120Hz utawa malah 90Hz, nanging kabeh liyane pancen paling dhuwur. Note 10+ duwe tampilan AMOLED Dinamis kanthi resolusi 1440 x 3040 piksel. Werna apik banget lan cukup padhang kanggo saben lingkungan. Siji bab sing bisa ngganggu sawetara pangguna yaiku peteng ing sudhut sing mlengkung sing asring dikombinasikake karo bayangan cahya ing sekitar sampeyan.
IPhone 11 Pro Max nduweni apa sing diarani Apple minangka tampilan Super Retina XDR. Konco jeneng mewah kasebut ana layar OLED kanthi résolusi 1242 x 2688 piksel sing bisa dadi luwih cerah tinimbang sadurunge. Iki uga ora nindakake tugas sing ora apik nalika reproduksi warna. Nonton video ing piranti iki nyenengake lan dandan saka generasi sadurunge bisa ditemokake. Lan mesthine, isih ana kedudukan sing nyokot saka ndhuwur tampilan. Kita ngerteni luwih akeh sajrone konsumsi media tinimbang bolongan kamera ing Note 10+.
Sampeyan bisa nemokake sawetara spesifikasi teknis ing ngisor iki:

Ukuran tampilan lan kualitas

  • Pangukuran layar
  • Bagan warna
Padhang maksimal Sing luwih dhuwur luwih becik Padhang minimal(bengi) Ngisor luwih apik Kontras Sing luwih dhuwur luwih becik Suhu warna(Kelvins) Gamma Delta E rgbcmy Ngisor luwih apik Delta E grayscale Ngisor luwih apik
Apple iPhone 11 Pro Max 802
(Apik banget)
1.9
(Apik banget)
ora bisa diukur
(Apik banget)
6897
(Apik banget)
2.24
1.9
(Apik banget)
5.6
(Rata-rata)
Samsung Galaxy Note10 + 713
(Apik banget)
1.4
(Apik banget)
ora bisa diukur
(Apik banget)
6884
(Apik banget)
2.08
3.18
(Apik)
6.03
(Rata-rata)
  • Gamut warna
  • Akurasi warna
  • Akurasi abu-abu

Bagan gamut warna CIE 1931 xy nggambarake set (area) warna sing bisa ngasilake reproduksi, kanthi ruang warna sRGB (segitiga sing disorot) dadi referensi. Bagan kasebut uga nyedhiyakake gambaran visual saka akurasi warna tampilan & apos; Kothak cilik ing wates segitiga minangka titik referensi kanggo macem-macem warna, dene titik cilik minangka pangukuran nyata. Becike, saben titik kudu dipanggonke ing ndhuwur alun-alun. Nilai 'x: CIE31' lan 'y: CIE31' ing tabel ing ngisor grafik nuduhake posisi saben pangukuran ing grafik. 'Y' nuduhake luminance (ing nits) saben warna sing diukur, dene 'Target Y' minangka level luminansi sing dikarepake kanggo warna kasebut. Pungkasan, '2000E 2000' minangka nilai Delta E kanggo warna sing diukur. Nilai Delta E ing ngisor 2 luwih becik.

Pangukuran kasebut digunakake kanthi nggunakake Potret Nampilake piranti lunak kalibrasi CalMAN.

  • Apple iPhone 11 Pro Max
  • Samsung Galaxy Note10 +

Bagan akurasi warna menehi ide babagan cedhak warna sing diukur & apos karo nilai referensi. Baris kaping pisanan ngemot warna sing diukur (nyata), dene baris nomer loro duwe warna referensi (target). Yen warna sing cedhak karo target, luwih apik.

Pangukuran kasebut digunakake kanthi nggunakake Potret Nampilake piranti lunak kalibrasi CalMAN.

  • Apple iPhone 11 Pro Max
  • Samsung Galaxy Note10 +

Bagan akurasi Grayscale nuduhake manawa tampilan duwe saldo putih (saldo ing antarane abang, ijo lan biru) sing bener ing warna abu-abu (wiwit peteng nganti padhang). Yen warna sing cedhak karo Target, luwih apik.

Pangukuran kasebut digunakake kanthi nggunakake Potret Nampilake piranti lunak kalibrasi CalMAN.

  • Apple iPhone 11 Pro Max
  • Samsung Galaxy Note10 +
Ndeleng kabeh
iPhone 11 Pro Max vs Galaxy Note 10+


Galaxy Note 10+ vs iPhone 11: Hardware lan kinerja


Nalika nyilem luwih jero, loro piranti kasebut terus tukar. Kaya unggulan utama, kabeh spesifikasi sing ditawakake Samsung lan Apple. Galaxy Note 10+ dilengkapi Qualcomm's Snapdragon 855 nalika iPhone 11 Pro Max didhukung dening chip A13 Bionic paling anyar saka Apple. Ing kene iPhone entuk titik tanpa pitakon - A13 minangka monster nalika kinerja.
  • AnTuTu
  • Jetstream 2
  • GFXBench Car Chase ing layar
  • GFXBench Manhattan 3.1 ing layar
  • Geekbench 5 inti siji
  • Geekbench 5 multi-inti

AnTuTu minangka aplikasi benchmark seluler kanthi multi-lapis sing menilai macem-macem aspek piranti, kalebu kinerja CPU, GPU, RAM, I / O, lan UX. Skor sing luwih dhuwur tegese piranti sing luwih cepet.

jeneng Sing luwih dhuwur luwih becik
Apple iPhone 11 Pro Max 456786
Samsung Galaxy Note10 + 344544
jeneng Sing luwih dhuwur luwih becik
Apple iPhone 11 Pro Max 128,163
Samsung Galaxy Note10 + 42.225
jeneng Sing luwih dhuwur luwih becik
Apple iPhone 11 Pro Max 56
Samsung Galaxy Note10 + 40

Yen komponen T-Rex HD saka GFXBench nuntut, mula tes Manhattan pancen angel banget. Iki minangka tes sentris-GPU sing nggawe simulasi lingkungan game sing intensif banget kanthi grafis supaya bisa maksimal. sing nggawe simulasi lingkungan game sing intensif grafis ing layar. Asil sing diasilake diukur kanthi pigura per detik, lan luwih akeh pigura sing luwih apik.

jeneng Sing luwih dhuwur luwih becik
Apple iPhone 11 Pro Max 60
Samsung Galaxy Note10 + 58
jeneng Sing luwih dhuwur luwih becik
Apple iPhone 11 Pro Max 1332
Samsung Galaxy Note10 + 824
jeneng Sing luwih dhuwur luwih becik
Apple iPhone 11 Pro Max 3446
Samsung Galaxy Note10 + 2293

Kahanan kasebut beda banget nalika nerangake memori: Cathetan nduweni RAM kaping telu luwih saka iPhone 11 Pro Max. Lan sanajan akeh sing ujar manawa RAM ora penting banget ing iPhone, kategori sabanjure duwe arti penting ing panggunaan nyata lan piranti Apple ilang banget.
Galaxy Note 10+ dilengkapi panyimpenan 256GB minangka standar, dene iPhone 11 Pro Max diwiwiti kanthi 64GB. Mesthine, ana versi 256GB ing iPhone nanging sampeyan regane tambahan $ 150. Note 10+ uga kasedhiya karo slot kertu MicroSD kanggo panyimpenan sing bisa diupgrade. Nanging, sing ora ditemokake saiki yaiku jack headphone 3,5mm, mula saiki Note lan iPhone duwe opsi audio sing padha.
Nanging apa sampeyan bisa nindakake karo kabeh komputasional sing sampeyan duwe?


Galaxy Note 10+ vs iPhone 11: Antarmuka lan produktivitas


Galaxy Note 10+ saiki mbukak Samsung One UI adhedhasar Android 9 sing dadi langkah utama nganti adoh saka desain lan fungsionalitas. Piranti lunak anyar minangka asil lengkap kanggo 'kulit' Android Samsung lan nggawa navigasi gerakan lan mode peteng menyang smartphone lan uga owah-owahan cilik liyane. Kanggo rincian liyane babagan bedane, sampeyan bisa mriksa perbandingan antarane One UI lan Experience 9.


Kanthi Galaxy Note 10+ ana lapisan ekstra One UI sing bisa digunakake kanggo S Pen sing kalebu. Titik ngambang ngidini sampeyan kanthi cepet milih salah sawijining fitur unik sing diidini S Pen. Iki sing nggawe Galaxy Note 10+ minangka piranti sing ora ana tandhingane babagan produktivitas. Sampeyan bisa kanthi cepet nyatet, nyithak layar ing layar, lan nambah teks menyang video, kanthi sawetara detik. Lan yen sampeyan melu seni digital, sampeyan bisa nggawe gambar kanthi lengkap kaya sing diduduhake salah sawijining video kita .


Kajaba iku, Siji UI ngidini sampeyan mbukak macem-macem aplikasi ing windows pop-up sing bisa diowahi ukuran lan dipindhah kaya ing komputer desktop, nggunakake multitasking ngluwihi tampilan layar pamisah standar Android. Sakabèhé Note10 + nawakake sawetara fleksibilitas sing apik apa wae sing sampeyan lakoni.
Siji UI - iPhone 11 Pro Max vs Galaxy Note 10+ Siji UI - iPhone 11 Pro Max vs Galaxy Note 10+ Siji UI - iPhone 11 Pro Max vs Galaxy Note 10+ Siji UI - iPhone 11 Pro Max vs Galaxy Note 10+Siji UI
Ora bisa dikatutake kanggo iPhone 11 Pro Max. Iki mbukak iOS 13 paling anyar sing alus banget kaya sadurunge lan duwe fitur sing akeh dijaluk kaya ngetik geser lan mode peteng uga. Versi anyar iki intine luwih padha, nanging kanthi kacepetan lan sawetara panyusunan desain macem-macem elemen UI ing aplikasi pihak pertama Apple.
Nanging, apa sing ditolak Apple kanthi wangkal yaiku dhukungan kanggo mbukak akeh tugas layar pamisah. Sanajan iPhone duwe kekuwatan komputasi ing njerone lan tampilan sing gedhe banget, sampeyan isih tetep winates karo watesan iOS lan iki tegese siji aplikasi sekaligus mung bisa digunakake.
iOS 13 - iPhone 11 Pro Max vs Galaxy Note 10+ iOS 13 - iPhone 11 Pro Max vs Galaxy Note 10+ iOS 13 - iPhone 11 Pro Max vs Galaxy Note 10+ iOS 13 - iPhone 11 Pro Max vs Galaxy Note 10+iOS 13
Sanajan nggawa moniker 'Pro' lan iPhone sing paling larang, nalika ana piranti lunak, ora ana sing mbedakake iPhone 11 Pro Max karo iPhone liyane sing mbukak iOS 13, sawetara sing umure wis pirang-pirang taun. Ing sisih sing padhang, tegese yen sampeyan nganyari saka iPhone lawas, sampeyan ora bakal nemoni masalah nggunakake 11 Pro Max.
Mesthine, bagean utama panggunaan smartphone saiki diwiwiti saka aplikasi pihak katelu. Google Play Store lan Apple App Store nawakake jutaan aplikasi lan biasane, sing paling populer ana ing kaloro platform kasebut. Sanajan upaya Samsung, umume pangembang durung kalebu fungsi sing unik kanggo S Pen saengga telpon loro kasebut kurang luwih kanthi istilah sing padha.


Galaxy Note 10+ vs iPhone 11: Gaming


iPhone 11 Pro Max vs Galaxy Note 10+
Sampeyan bisa uga wis ngerti sawise maca bagean Hardware ing artikel iki, game ing rong smartphone iki minangka pengalaman sing nyenengake. Nalika chip A13 iPhone nawakake performa luwih akeh tinimbang Snapdragon 855, yen sampeyan entuk 60 fps kanthi setelan paling dhuwur, lapangan kasebut bakal dirata lan Note 10+ uga ora duwe masalah.
Ngluwihi game populer sing ana ing kaloro platform, ana sawetara judhul eksklusif sing bisa diakses gumantung saka telpon. Apple bubar ngluncurake Apple Arcade sing menehi sampeyan akses menyang game eksklusif kanthi ragad saben wulan $ 4.99. Sampeyan bisa uga kaget ngerti yen ana layanan sing padha ing Android. Google durung nindakake pariwara akeh, nanging Google Play Pass kasedhiya ing AS kanthi rega $ 4,99. Iki menehi sampeyan akses menyang macem-macem game tanpa iklan utawa tuku ing aplikasi sing ngrusak pengalaman sampeyan.


Galaxy Note 10+ vs iPhone 11: Kamera


Pungkasane, saiki wayahe ndeleng kamera. Loro-lorone telpon duwe macem-macem sensor sing padha digunakake: kamera utama 12MP, kamera telephoto 12MP lan kamera ultra-sudhut kanthi 12MP ing iPhone lan 16MP ing Note. Telpon Samsung uga dilengkapi sensor Time-of-Flight khusus kanggo nambah pemahaman lapangan nalika njupuk potret. Ing sisih ngarep, iPhone dilengkapi penembak selfie 12MP nalika Note 10+ duwe 10MP. Dadi, umume, piranti keras kasebut bisa uga padha. Nanging kaya sing kita ngerteni, dina iki piranti lunak sing nggawe utawa ngrusak kamera smartphone. Ayo deleng kepiye cara kekarone ing lapangan!

Foto awan


Umume telpon saiki lagi nindakake pagawean sing cukup awan, nanging isih ana skenario tartamtu sing bisa ngatasi kamera kanthi paling apik. Contone, lampu latar sing kuwat, kayata srengenge, ing mburine obyek sing nyoba dipoto.
iPhone 11 Pro Max - iPhone 11 Pro Max vs Galaxy Note 10+iPhone 11 Pro MaxiPhone-kasinoCathetan 10+
Ing kene asile beda banget. Foto iPhone menehi emosi sing beda banget. Fokuse yaiku bayangan sinar srengenge ing segara sing narik kawigaten, nalika kabeh dadi luwih peteng lan ana ing dalan. Note 10+ wis bisa narik warna liyane saka wilayah sing mbayangake, nanging bisa uga ilang sawetara karakter sing dijupuk.
iPhone 11 Pro Max - iPhone 11 Pro Max vs Galaxy Note 10+
Yen kondhisi kasebut ora nantang, telpon loro njupuk foto sing umume disenengi wong miturut cita rasa dhewe, dudu karakteristik objektif. Contone, kembang jambon luwih diwakili dening iPhone nalika Note 10+ nambah jenuh warna supaya bisa pop. Kanthi tembakan bangku, kahanane padha, warna Cathetan 10+ luwih jelas lan tajemane jelas luwih dhuwur tinimbang iPhone. Isih, sawetara wong ora seneng rasa sithik sing biasane diwenehake karo penyesuaian kasebut.
iPhone-George-witiPhone 11 Pro MaxiPhone 11 Pro Max - iPhone 11 Pro Max vs Galaxy Note 10+Cathetan 10+
Kamera sudhut amba uga menehi asil sing padha, nanging gambar iPhone nduweni warna kuning sing wis dadi ciri kamera iPhone suwene wis pirang-pirang taun.

Gambar potret


Potret minangka bagean penting kanggo fotografi smartphone saiki, dadi ayo priksa sawetara conto.
iPhone 11 Pro Max - iPhone 11 Pro Max vs Galaxy Note 10+
Adegan pertama pancen tantangan banget amarga ana akeh kedadeyan. Telpon kudu nemtokake obyek sing kudu kabur saka labirin cabang lan kanthi akurat nglacak kabeh pucuk godhong kasebut. Sakabèhé, kaloro foto kasebut katon apik banget, nanging yen fokus ing subyek, kita bakal bisa ndeleng manawa iPhone ngreksa rincian praupan liyane nalika ing Cathetan 10+ sawetara wilayah katon kaya udara.
Ing adegan kaping loro, kita duwe sisih sing padhang lan sisih bayangan. HDR iPhone wis ngatasi kahanan kasebut kanthi luwih apik lan bisa ngasilake gambar sing imbang lan apik banget. Ing Cathetan, bintik-bintik sing padhang diunekake lan sisa pasuryan sampeyan katon luwih peteng tinimbang ing iPhone.
Kanthi sunar srengenge sing kuwat banget ing sangisore subjek, foto loro kasebut pancen durung cukup dipasang ing media sosial. IPhone luwih cerah maneh nanging ana swara rame ing pasuryan sing katon ora nyenengake. Nanging, yen kita kudu milih sing menang, iPhone bakal kasebut.
iPhone 11 Pro Max - iPhone 11 Pro Max vs Galaxy Note 10+iPhone 11 Pro MaxiPhone-barCathetan 10+
Wektu iki gambar sing luwih apik mesthi ana gambar saka iPhone 11 Pro Max. Ana ton luwih rinci ing bagean buntut sing padhang lan ing mburi kucing uga. Pemisahan bokeh uga luwih apik ing iPhone. Foto saka Note 10+ iki ora apik lan yen sampeyan ora duwe foto saka iPhone, umume wong bakal seneng karo asil saka piranti Samsung.


Galaxy Note 10+ vs iPhone 11: Selfie


Kita ora bisa lali karo kamera selfie! Iki minangka bagean penting ing saben smartphone.
iPhone 11 Pro Max vs Galaxy Note 10+iPhone 11 Pro MaxCathetan 10+
Ing kene, pendapat bisa uga beda-beda nanging kita menehi tandha kanggo Cathetan 10+. Werna luwih sugih lan menehi fotografer sing apik. Loro-lorone telpon duwe efek bokeh.
iPhone 11 Pro MaxCathetan 10+iPhone 11 Pro MaxCathetan 10+
Ing adegan selfie klompok, foto iPhone luwih cerah nanging warna kuning katon kuat kaya sing digawe nalika beda-beda ing wayah awan. Note 10+ duwe warna alami sing luwih akeh nanging bayangan luwih jero sing luwih disenengi ing kasus iki. Tembakan backlit minangka kemenangan sing jelas kanggo Note, selfie sing apik banget sanajan ana sunar srengenge.
Kanggo nyelehake jagad selfie sing luwih jero, priksa perbandingan selfie paling anyar ing endi kita nyelehake segawon ndhuwur ing lapangan kasebut.

Tembak wengi


IPhone 11 Pro Max duwe mode wengi sing bisa diaktifake kanthi otomatis nalika ing Note 10+ sampeyan kudu milih kanthi manual kapan wae sampeyan nganggep perlu. Kita ora bakal nemoni gambar wengi sing nyenengake, nanging ana sawetara conto sing kudu dicoba.

Ing adegan kaping pisanan, Cathetan nindakake tugas sing luwih apik kanggo ngontrol tandha-tandha neon sing padhang lan pranyata kurang swara ing area gambar sing luwih peteng. Gambar graffiti meh padha nanging warna iPhone katon sepisan maneh. Mesthi wae, sing bisa ditangani karo sawetara proses tambahan gambar nanging nuduhake cara njupuk mode otomatis.
Adegan kaping telu lan kaping papat minangka conto sing beda saka prabédan rong wengi. Ing Cathetan, wektu cahya luwih suwe supaya telpon bisa nggawe gambar luwih cerah nanging uga ngenalake sawetara cetho minangka asil saka gerakan tangan sing sithik. IPhone, ing tangan liyane, ngorbanake cahya supaya luwih cetha. Sanajan sampeyan mutusake nambah wektu ekspos kanthi manual ing iPhone, ora bakal ngidini sampeyan nindakake perkara sing liar (kanthi cara khas Apple). Yen sampeyan nggunakake tripod, bisa uga Note 10+ bakal ngasilake asil sing luwih apik.


Galaxy Note 10+ vs iPhone 11: Batere


Note 10+ lan 11 Pro Max entuk kapasitas batere dibandhingake sadurunge, nanging efek sing ana ing umur batere sing cukup beda. Sanajan 300mAh ekstra, Note 10+ duwe umur batere sing rada luwih ala tinimbang Note 9, bisa uga amarga tampilan sing luwih gedhe. Sementara, iPhone 11 Pro Max entuk umur batere nganti pirang-pirang jam lan saiki dadi salah sawijining smartphone paling apik ing kategori kasebut.
Saiki kita nyoba tes batere anyar lan asil awal nuduhake yen 11 Pro Max nduweni umur batere paling apik saka kabeh piranti sing wis dites nganti saiki, meh sakjam luwih saka Note 10+, sing kalebu nomer kasebut 2 titik. Nanging, ana sing mesthi yakin yen kekandelan ekstra iPhone 11 Pro Max iku regane, telpon luwih suwene 3 setengah jam tinimbang iPhone XS Max.


Galaxy Note 10+ vs iPhone 11: Sing endi sing kudu sampeyan tuku?



Cathetan 10+ vs iPhone 11, sing endi sing kudu sampeyan entuk?
Ngomong manawa salah siji saka rong telpon iki sing luwih apik meh ora bisa ditindakake lan utamane amarga S Pen. Sampeyan ora bisa ngganti S Pen kanthi tenanan, lan yen sampeyan kalebu jinis pangguna sing paling apik saben dinane, mula iPhone ora bisa menehi ganti rugi. Lan yen sampeyan ora, maka Note ing posisi cacat amarga nyaranake pangguna sing ora butuh S Pen tegese sampeyan njaluk supaya ora mbayar tambahan. Nanging, wiwit diwiwiti kanthi rega sing padha ora nggatekake S Pen, ora dadi kesepakatan sing penting.
Kajaba bedane ing panyimpenan dhasar, ora ana telpon sing luwih apik tinimbang sing liyane kanthi pilihan sing jelas. Lan yen sampeyan nambahake ekosistem sing beda-beda sing ana, mula saya angel. Sepisan maneh, pungkasane gumantung karo individu kanggo ngevaluasi kategori sing paling penting lan piranti sing bakal cocog ing jangka panjang. Ball ing pengadilan sampeyan, muga-muga sukses!