Tanggal rilis, rega, fitur lan bocor iPhone 13

Sanajan isih sawetara wulan wiwit dirilis seri iPhone 13, wis ana akeh desas-desus sing ngumumake apa sing bisa diarepake Apel jajaran smartphone taun 2021. Ing ngisor iki minangka kabeh sing ngerti babagan iPhone 13 saiki.
Langsung menyang bagean:


Bocor iPhone 13 paling anyar (dianyari saben dina)

  • Apple dikabarake wiwit nggawe pesenan komponen iPhone 13 , wiwitan produksi kanggo telpon wis cedhak.
  • Ing Kamera ultra-sudhut iPhone 13 Pro lan Pro Max bakal ditampilake kanthi otomatis , jarene wong njero industri Ming-Chi Kuo.
  • A bocor wis nuduhake foto apa sing diarani unit dummy kulawarga iPhone 13 , pamer sawetara owah-owahan desain ing model taun kepungkur.
  • Kedudukan Shrunken, kamera luwih gedhe, lan desain iPhone 13 Pro anyar wis ditampilake ing gambar konsep anyar.
  • Analis sing dipercaya wis menehi saran Apple bisa ngeculake iPhone 13 tanggal 24 September .
  • Produksi chip A15 Bionic iPhone 13 dilaporake diwiwiti ing wulan Mei



Tanggal rilis iPhone 13

  • Miturut analis Dan Ives, iPhone 13 bakal dirilis tanggal 24 September 2021

Pak Ives menehi tanggal tartamtu - ujar manawa Acara iPhone 13 dijadwalake tanggal 14 September , nalika tanggal rilis iPhone 13 yaiku 24 September. Tanggal kasebut didhukung kasunyatan manawa Apple biasane nganakake acara iPhone saben taun ing wulan September.
Siji-sijine pengecualian pungkasane yaiku taun kepungkur, amarga ana tantangan sing ora bisa diarepake kanggo manufaktur lan pengiriman, ing antarane proses penting liyane sing kudu diterusake perusahaan kanggo nerbitake produk. Saiki ora ana indikasi manawa rilis iPhone 13 bakal ditundha.


rega iPhone 13

  • Udakara $ 799 kanggo iPhone 13

Kita ngerti Apple pengin nambah produksi iPhone ing India lan mindhah udakara 20% produksi iPhone saka Tiongkok, nanging kita durung ngerti apa iki bakal menehi pengaruh marang rega iPhone ing mangsa ngarep. Nganti saiki, ora ana sing menehi saran yen kita ngarepake pangowahan gedhe kanggo rega iPhone sing bakal teka.
Seri iPhone 13 bisa uga regane regane seri iPhone 12, sing padha karo rega ing ngisor iki:
Rega ASRega UK
iPhone 13 mini$ 699£ 699
iPhone 13$ 799£ 799
iPhone 13 Pro$ 999£ 999
iPhone 13 Pro Max$ 1,099£ 1.099



iPhone 13 jeneng

  • iPhone 13 utawa iPhone 12S?

Wis disaranake Apple bisa nyebut iPhone sabanjure 'iPhone 12S' tinimbang 'iPhone 13', miturut omongane uwong mung kalebu upgrade cilik tinimbang sadurunge. Nomer 13 uga dianggep apes ing sawetara negara, sing bisa uga duwe peran ing skema penamaan Apple.
Nanging, saiki ora ana informasi sing bocor utawa resmi kanggo nggawe pratelan iki, mula kita meh bisa ngarepake jeneng seri iki 'iPhone 13'.


kamera iPhone 13


Modul kamera iPhone 13 rada gedhe tinimbang 12 (ditampilake ing kene)Modul kamera iPhone 13 rada gedhe tinimbang 12 (ditampilake ing kene)
Miturut analis Ming-Chi Kuo, kamera amba sudhut iPhone 13 bakal ditingkatake dadi f / 1.8, 6P (lensa enem elemen). Dheweke uga ujar manawa kamera ultra-wiyar saka iPhone 13 Pro lan Pro Max bakal nampilake fokus otomatis .
Kita ngarepake manawa modul kamera dhewe ora bakal bisa drastis, yen kabeh, saka modul sing katon ing iPhone 12 lan iPhone 11, saliyane saka paningkatan ukuran sing sithik. Dene kamera dhewe - kamera zoom biasane bakal bali, bareng kamera utama lan kamera ultra-sudhut sing kasebut ing ndhuwur.
Ing Desember 2020, media Korea negesake desas-desus kasebut Apple bakal sumber komponen zoom periskop iPhone saka Samsung. Nanging, asil saka kemitraan iki saiki diarepake bakal bisa ditemokake luwih cepet saka iPhone 14.
Ing tanggal 9 Januari 2021, laporan adhedhasar informasi rantai pasokan nyatakake yen Nganyari kamera iPhone 13 lan persiyapan FaceID sing dianyari arep diarep-arep. Upgrade sing kasebut diarani kalebu kamera TrueDepth 'sempit', sing bisa uga tegese kedudukan sing luwih cilik ing ndhuwur tampilan iPhone 13.
Laporan sabanjure (tanggal 2 Februari 2021) saka analis Barclays nganyarke upgrade kamera utama kanggo kabeh kulawarga iPhone 13 saka Apple , utamane kemampuan kamera sudhut amba sing luwih apik. IPhone 13, iPhone 13 mini, 13 Pro, lan 13 Pro Max bisa uga entuk kamera aperture f / 1.8 saka ndhuwur f / 2.4 ing seri iPhone 12. Sadurunge iki uga diprediksi dening Kuo, kaya kasebut ing ndhuwur.
Apel bisa uga nggawa fitur astrofotografi , sing bakal njupuk foto langit sing bening, kalebu lintang lan rembulan.
Kajaba iku, rekaman video Mode Potret uga wis dikatutake dening para leaker. Sawise ngrekam video Mode Potret iPhone, pangguna dilaporake bakal bisa ngowahi ambane bidhang video miturut kekarepane. Efek kasebut bakal kabur ing latar mburi utawa obyek foreground miturut preferensi pangguna & apos;
Kabeh model iPhone 13 bakal nampilake scanner LiDAR . Kajaba iku, mini iPhone 13 Pro Max lan iPhone 13 bocor kanggo tampil benjolan kamera sing luwih gedhe lan sensor sing luwih gedhe , sing bisa diarepake bisa uga kedadeyan ing kabeh model iPhone 13.


Panyimpenan iPhone 13


Minangka opsi panyimpenan iPhone 13, ana spekulasi manawa Apple bakal nggedhekake kapasitas panyimpenan ndhuwur wiwit taun kepungkur 512GB nganti 1TB kanggo iPhone 13. Bocor liyane sing paling anyar ujar manawa paling ora Model iPhone 13 Pro lan Max duwe pilihan panyimpenan 1TB (1.000 gigabyte).


Desain iPhone 13

  • Kedudukan bakal saya sithik

Pangowahan desain iPhone 13, rangkuman:
  • Kedudukan ukurane luwih cilik
  • Modul kamera rada gedhe
  • Pangaturan kamera diagonal ing model iPhone 13 lan mini
  • Kabeh model udakara 0.26mm luwih kenthel

Kanggo seri iPhone 13, kita ngarepake desain sing luwih cilik, nanging saiki uga ana desain datar sing padha kaya model taun kepungkur.
Ing pungkasan Maret, bocor diduga ditampilake Panel kaca iPhone 13 ngandhakake manawa kedudukan iPhone 13 pancen bisa dadi luwih cilik, paling ora amba. Ndhukung iki, wulan April bocor jarene nuduhake iPhone CAD mini render uga nampilake telpon kanthi kedudukan sing luwih cilik lan posisi kamera mburi sing beda.
Mangkene tampilan lan kedudukane iPhone 13, yen bocor sing kasebut ing ndhuwur wiwit Maret benerMangkene tampilan lan kedudukane iPhone 13, yen bocor sing kasebut ing ndhuwur wiwit Maret bener
Ing pertengahan Februari, leakers ujar manawa iPhone 13 bakal entuk matte alus sing grippier, luwih tekstur maneh , sing bakal luwih kepenak ditahan. Ing njero iPhone 13, magnet sing luwih kuat bakal digunakake kanggo aksesoris MagSafe.
Laporan sadurunge, sing wis kasebut sadurunge tanggal 9 Januari, ujar manawa kabeh varian iPhone 13 bakal saya kenthel kanthi 0,26mm, bisa uga amarga entuk batere luwih gedhe tinimbang iPhone sadurunge.
Ing tanggal 15 Januari, laporan Bloomberg nyaranake supaya iPhone 13 pungkasane bakal entuk sensor bekas driji Touch ID ing-tampilan . Kita wis duwe sensor tampilan ing telpon Android sawetara wektu lan ngelingi kasunyatan manawa akeh sing nganggo topeng lan saiki nemokake ID Wajah dadi rumit, pulihake Touch ID, nanging modern kanggo taun 2021, bisa dingerteni. Nanging, ana kemungkinan fitur kaya ngono bisa ditundha kanggo seri iPhone 14.
Sawetara tipsters uga menehi saran manawa iPhone 13 bisa dadi iPhone tanpa portebel pertama, kanthi eksklusif gumantung karo pangisian daya nirkabel liwat MagSafe. Ing pungkasan Februari, dicethakake manawa Apple pancen nyoba kepiye iPhone tanpa portabel bisa nemokake data , negesake manawa iPhone kaya ngono mengko bakal teka.
Tanggal 13 April, rendering iPhone 13 5G sing bocor nuduhake pamer sing luwih cilik maneh Ing njero kedudukan, sensor katon rada disusun maneh, ditambah ana potongan papat sing bisa uga kanggo speaker tambahan utawa kamera ngarep liyane.
Tanggal 23 Juni 2021, bocor SonnyDickson dikirim ing Twitter foto ing ngisor iki sing miturut omongane uwong model iPhone 13, nuduhake bokonge.

Model dummy iPhone 13 kasebut cocog karo bocor sadurunge, tegese telpon bakal duwe modul kamera luwih gedhe tinimbang taun kepungkur. Uga basis iPhone 13 lan mini iPhone 13 ditampilake kanggo nyetel kamera diagonal sing direnovasi.


Tampilan iPhone 13


Sawetara tipssters menehi saran manawa seri iPhone 13 bisa olahraga luwes Tampilan OLED tinimbang LCD. Ana uga pangarepan supaya tampilan iPhone 13 duwe tingkat refresh 120Hz super lancar (padha karo ProMotion ing iPad Pro), sing ora ana ing seri iPhone 12 dilaporake amarga kuwatir urip batere .
Kebocoran Desember 2020 nyaranake supaya iPhone 13 pungkasane bisa entuk tampilan Tansah On fitur Tampilan LTPO sing terus aktif uga dikonfirmasi maneh ing laporan Februari 2021 dening tipsters Max Weinbach lan Jon Prosser. Fitur tampilan sing diuripake mesthi dikustomisasi minimal. Bakal nampilake jam, uga ngisi daya batere, nalika kabar dilaporake & apos; ditampilake nggunakake garis lan ikon '.
Kanggo model iPhone Pro lan Pro Max, tampilan kasebut samesthine diwenehake dening Samsung. Ing pungkasan Maret 2021, LTPO 120Hz tampilan saka Samsung sing dimaksud kanggo iPhone 13 dilaporake arep mlebu produksi, miturut UBI Research.
Lan tenan ing pungkasan Mei, Samsung jarene miwiti produksi 120Hz iPhone 13 Pro & apos; . Tampilan ProMotion kasebut bakal digunakake ing iPhone 13 Pro lan iPhone 13 Pro Max wae. Minangka mini iPhone 13 lan iPhone 13, LG minangka sing bakal nyedhiyakake Apple kanthi panel 60Hz sing kurang premium.
Babagan ukuran tampilan iPhone 13, miturut iPhone awal 13 gosip , kita bisa ngarepake manawa seri iPhone 13 bakal cedhak karo seri iPhone 12. Kemungkinan kalebu ukuran tampilan sing padha utawa ukurane rada gedhe, amarga nyuda bezel. Iki tegese paling ora, kita bisa ngarepake ukuran tampilan iPhone 13 ing ngisor iki:
  • iPhone 13 mini-Tampilan 5,4 inci kanthi resolusi 1080 x 2340 piksel (476 PPI, 60Hz)
  • iPhone 13-Tampilan 6,1 inci kanthi resolusi 1170 x 2532 piksel (460 PPI, 60Hz)
  • iPhone 13 Pro-Tampilan 6,1 inci kanthi resolusi 1170 x 2532 piksel (460 PPI, 120Hz, OLED)
  • iPhone 13 Pro Max-Tampilan 6,7 inci kanthi resolusi 1284 x 2778 piksel (458 PPI, 120Hz, OLED)



Batere iPhone 13


Analis tepercaya Ming-Chi Kuo ujar manawa Apple wis mbebasake papan fisik luwih akeh ing awak iPhone 13 lan Seri iPhone 13 bisa duwe batere luwih gedhe . Kajaba iku, iPhone 13 & apos; A15 chip Bionic bisa dadi luwih hemat energi tinimbang iPhone 12 & AOS, sing uga bakal nambah kinerja batere luwih apik.
Ing wiwitan wulan Juni, pancen wis diandharake manawa Kapasitas batere seri iPhone 13 wis ditambah liwat iPhone 12.
Miturut bocor paling anyar, ukuran batere seri iPhone 13 yaiku:
  • iPhone 13 mini-2.406 mAh
  • iPhone 13-3.095 mAh
  • iPhone 13 Pro-3.095 mAh
  • iPhone 13 Pro Max-4,352 mAh

Kanggo referensi, iki ukuran batere model iPhone 12 taun kepungkur:
  • iPhone 12 mini-2.227 mAh
  • iPhone 12-2.815 mAh
  • iPhone 12 Pro-2.815 mAh
  • iPhone 12 Pro Max-3.687 mAh

Sampeyan uga bisa migunani babagan darmabakti Bocor batere iPhone 13 artikel


Fitur lan piranti lunak iPhone 13


IPhone sing ngisi nirkabel nganggo pangisi daya MagSafeIPhone sing ngisi daya nirkabel nganggo pangisi daya MagSafe Mesthi wae yakin manawa iPhone 13 bakal duwe dhukungan 5G. Secara internal, seri iPhone 13 bakal didukung karo chip Apple A15 Bionic.
Mbukak kunci driji diprediksi bakal bali ing sawetara model iPhone 14 ing bentuk ID Tutul ing layar . Prediksi kasebut asale saka Ming-Chi Kuo, nanging kita isih durung bisa ndeleng bukti solid bali saka Touch ID & apos saiki. Minangka kanggo iPhone 13, saiki spekulasi sing nyebabake mung duwe ID Wajah, nanging kemungkinan Touch ID, sanajan cilik, durung bisa diselehake.
Ing babagan piranti lunak, iPhone 13 bakal mbukak iOS 15, sing bakal teka ing kabeh iPhone sing kompatibel ing musim gugur iki, bisa uga ing wulan September, kaya versi iOS sadurunge. iOS 15 nggawa update FaceTime, mode Fokus, Teks Langsung, desain ulang Safari lan fitur liyane sing bisa dipriksa ing Pratinjau iOS 15 .


Apa aku ngenteni iPhone 13?


Bingung apa iPhone 13 bakal migunani? Ayo nyoba njawab apa sampeyan kudu ngenteni iPhone 13 utawa tetep nganggo salah sawijining model taun kepungkur.
Apa sing bakal sampeyan lakoni kanthi nganyarke menyang iPhone 13:
  • Tampilan OLM ProMotion 120Hz (ing Pro lan Pro Max)
  • Umure batere luwih apik
  • Pilihan panyimpenan luwih gedhe
  • Fitur kamera anyar
  • 5G

Sampeyan kudu ngenteni iPhone 13 yensampeyan bakal apresiasi apa sing bakal dituduhake ing generasi sadurunge. Utamane, kamera sing luwih apik kanthi fokus otomatis sudhut, tampilan ProMotion 120Hz sing luwih alus, uga kinerja umur batere sing luwih apik. Sampeyan uga bakal entuk telpon 5G sing luwih mbuktekake mbesuk. Yen kabeh iki apike, mula kudu dianyari menyang seri iPhone 13.
Seri iPhone 13 anyar uga bakal nggawa varian panyimpenan luwih gedhe, dilaporake nganti 1TB (1.000 gigabyte). Mangkono, yen sampeyan saiki asring kudu ngresiki panyimpenan ing iPhone, nganyarke menyang iPhone 13 lan nggunakake kapasitas panyimpenan sing luwih dhuwur, mula bakal bisa digunakake.
Sampeyan ora ngenteni iPhone 13 yenapa-apa sing wis dakkandhakake nganti saiki wis nggawe sampeyan bungah. Seri iPhone 13 bisa dibilang ora upgrade utama tinimbang sadurunge, mula nggunakake model 12 kanggo taun liyane ora apa-apa. Kita ngarepake upgrade sing luwih gedhe kanggo iPhone 14 taun ngarep, dadi sampeyan bisa uga terus terus nggunakake iPhone saiki sajrone setaun lan upgrade mung nalika Apple bener-bener ngenalake sesuatu sing anyar sing sampeyan rasakake. Kajaba iku, yen sampeyan duwe iPhone lawas, ing kene kenapa sampeyan kudu mikir maneh tuku iPhone 12 .