Kapasitas batere seri iPhone 13 lan bocor batere

Taun iki Apple apos seri iPhone 13 bisa uga ora nduwe upgrade desain sing gedhe banget, nanging isih ana sing seneng banget. Model iPhone 13 Pro lan Pro Max dikabarake bisa nampilake tampilan OLED 120Hz sing lancar, kabeh iPhone kudu ngemas kapasitas panyimpenan sing luwih gedhe, lan fokus ing kene - kinerja urip batere sing luwih apik amarga batere luwih gedhe.
Sampeyan uga bisa migunani:
  • Spesifikasi iPhone 13
  • Spesifikasi iPhone 13 Pro
  • Spesifikasi iPhone 13 Pro Max
  • Spesifikasi mini iPhone 13



Apa iPhone 13 bakal duwe umur batere luwih apik?


Ya, ing iPhone 13 bakal duwe batere luwih gedhe miturut analis Ming-Chi Kuo. Kuo sadurunge wis ngomong kaya ngono Apple nemokake cara kanggo pas karo batere sing luwih gedhe ing iPhone 13 kanthi nggunakake papan sirkuit fleksibel ing njero telpon lan nggawe ruangan luwih akeh kanggo nambah kapasitas batere.
Kita uga wis ngrungokake laporan sing kabeh model iPhone 13 bisa uga luwih kenthel kanthi 0,26mm , bisa uga kanggo nampung batere sing luwih gedhe. Chip Aion Bionic anyar lan sing luwih efisien kanthi efisiensi energi kasebut nuduhake manawa model iPhone 13 kudu urip batere luwih apik tinimbang iPhone taun kepungkur.


Pira batere iPhone 13?


Kita uga wis krungu sawetara desas-desus batere iPhone 13 sing nuduhake manawa telpon (milliampere-jam) telpon bakal ditambah. Paling anyar bocor L0vetodream wis nggatekake postingan Weibo - mesthine saka stasiun obrolan Digital sing populer - sing wis ngungkapake kapasitas batere iPhone sabanjure.
Adhedhasar bocor kasebut, kita ngarepake manawa kapasitas batere iPhone 13 ing mAh kaya ing ngisor iki:
iPhone 13 minikapasitas batere2.406 mAh
iPhone 13kapasitas batere3.095 mAh
iPhone 13 Prokapasitas batere3.095 mAh
iPhone 13 Pro Maxkapasitas batere4,352 mAh



Apa iki ateges ora prelu kuwatir ngombe batere iPhone 13?


Ngisi daya iPhone liwat MagSafe - kapasitas batere seri iPhone 13 lan bocor batereIPhone sing ngisi daya liwat MagSafe Nganti saiki, kabeh info sing ana ing model iPhone 13 sing bakal teka nuduhake manawa dheweke bakal nambah umur batere. Telpon kasebut bakal duwe masalah ngatasi batere durung dites.
Terusake kanggo PhoneArena.com kanggo review langsung saka iPhone 13. Nalika telpon diluncurake, kita bakal nyoba nyoba nyoba nyoba kabeh model iPhone 13 lan nglaporake masalah potensial batere.