Java Entuk Direktori Kerja Saiki

Kepiye entuk direktori kerja saiki ing Jawa? Direktori sing digunakake saiki tegese folder root proyek Java sampeyan saiki.

Kita bisa entuk direktori kerja saiki ing Java nggunakake fungsi properti sistem ing ngisor iki:

String cwd = System.getProperty('user.dir');

Goleki Direktori Kerja Saiki ing conto Java

public class CurrentWorkingDirectory {
public static void main (String args[]) {

String cwd = System.getProperty('user.dir');
System.out.println('Current working directory : ' + cwd);
} }

Output:


Current working directory: C:workspaceJava4Testers

Gegandhengan: