Gabung ing sisih peteng kanthi ndhaptar Samsung Galaxy Note 10+ edisi Star Wars khusus saiki

Deleng kepiye kedadeyane fenomena Star Wars inggalaksi'adoh banget', sawetara piranti Samsung Galaxy sing dirancang kanthi kemitraan karo Disney tetep sithik banget sanajan sawise diumumake anyar salah sawijining edisi khusus Note 10+ .
Ora prakiraan franchise paling dhuwur nomer loro ing sajarah film sing dibutuhake, nanging Galaxy Note 10+ Edisi Khusus Star Wars Khusus bakal dirilis pas wektune kanggo nggawe buzz sekitar perdana teater 20 Desember 'The Rise of Skywalker. ' Film Star Wars nomer sanga ('Rogue One' lan 'Solo' ora kalebu) mung bisa dirayakake kanthi tuku telpon fenomenal sing dilapisi ireng kanthi aksen abang, gabung karo S Pen abang sing apik, tutup kulit timbul, 'dikoordinasi' Galaxy Buds , lan lencana logam eksklusif minangka barang kolektor khusus & apos;
Paket sing diilhami saka sisih peteng ora bakal lengkap, uga ora ana sawetara kemasan sing apik banget, lan ora nggumunake, Note 10 + Edisi Khusus Star Wars bakal dikirim ing kothak sing katon apik banget sing nampilake simbol Sith lan kutipan sing misuwur dening Kylo Ren.
Galaxy-Note-10-Star-Wars-Edition-ngarep
Temenan, kabeh perkara iki ora bisa dadi murah, lan entuk kekalahan $ 1,299,99 ing pre-order saiki sadurunge rilis 13 Desember sing nyata. Kanggo regane apa, Samsung siap nyukur nganti 260 dolar saka rega dhaptar kasebut kanthi trade-in sing layak, Biaya Buy Best $ 1,200 utawa luwih kanggo aktifitas Sprint wiwitan lan $ 1,250 yen sampeyan gelem komitmen karo Verizon utawa AT&T nalika tuku. Pre-order uga mbukak ing Amazon , nanging raksasa e-commerce ora menehi diskon pambuko.
Sing kepengin ngerti apa sing ana ing sangisore kabeh sihir pemasaran, barang-barang khusus, lan elemen desain sing narik kawigaten bisa uga pengin dimangerteni iki minangka konfigurasi panyimpenan 256GB. Kayane nguciwani yen sampeyan nganggep varian 512 manggung biasa regane $ 100 luwih murah, nanging maneh, Galaxy Note + Edisi Khusus Star Wars diwenehake karo pasangan Galaxy Buds sing nyenengake, lan headphone nirkabel sing sejati biasane regane $ 130 dhewe. Saiki, ing endi edhisi Note 10 Plus sing inspirasi saka Baby Yoda, Samsung?