Tanggal rilis, rega, fitur lan warta LG Rollable telpon

Nalika telpon wiwit bosen ing babagan pilihan desain, kita weruh ana smartphone layar lipat kayata Galaxy Z Melu . Banjur telpon dual-layar mbalek maneh ing taun 2020, kanthi Microsoft Surface Duo lan T-shaped LG Wing .
Lan saiki ing taun 2021, kita ngarep-arep kabeh smartphone generasi anyar - sing bisa digulung. Perusahaan Tionghoa kayata Oppo wis nggoda telpon sing bisa digulung dhewe lan Samsung bisa uga duwe , nanging ing kene kita bakal fokus karo apa sing wis dienggo LG lan ora bakal kelakon - telpon LG Rollable.
Sampeyan uga bisa nemokake menarik:
  • Review Samsung Galaxy Z Fold 2
  • Review Samsung Galaxy Z Flip
  • Motorola Razr 2020 review
  • Review LG Wing



Tanggal rilis lan jeneng telpon LG Rollable

  • LG Rollable bisa uga ora nate weruh dirilis

Miturut awal laporan , smartphone LG Rollable bakal teka nalika wulan Maret 2021 minangka produk paling anyar ing Proyek Explorer LG. Nanging, ing pungkasan Januari 2021 muncul warta LG bisa mateni bisnis smartphone kabeh, utawa paling ora ngalih saka smartphone unggulan, sing digawe nasibe LG Rollable durung mesthi .
Ing tanggal 22 Februari, publikasi Korea Selatan nuntut manawa LG wis njaluk pasokan kasebut ngaso rencana kanggo LG Rollable . Ing pertengahan Maret, ditemokake manawa piranti kasebut dijenengi 'LG Rollable' wis nampa sertifikasi Bluetooth 5.2 , sing nuwuhake pengarep-arep manawa LG Rollable bakal pindhah menyang pasar.
Nanging susah, tanggal 5 April 2020, LG resmi ngumumake manawa dheweke bakal mandhegani bisnis telpon . Iki maneh nggawe kita nganggep LG Rollable bisa uga ora tau dirilis.
Minangka kanggo jeneng telpon, kita ngerti wiwit November 2020 LG wis ngajokake merek dagang ing Uni Eropa kanggo jeneng 'LG Rollable' lan 'LG Slide'. Ing tanggal 11 Januari 2021, LG nuduhake ing ngisor iki nggodha sing negesake jeneng LG Rollable dadi siji:

LG Rollable wis ditampilake kaping pisanan! https://t.co/9efT3nK49B pic.twitter.com/BzlyOFQAHq

- PhoneArena (@PhoneArena) 11 Januari 2021



Rega telpon LG Rollable


Sanajan ora nate ngerti informasi resmi babagan regane LG Rollable, kita bakal ngarepake rega smartphone sing ngenalake teknologi anyar ing pasar. Sing, kayata Galaxy Z Fold 2 , Motorola Razr 2020 lan Microsoft Surface Duo kalebu $ 1,400 nganti $ 2.000. LG Rollable / Slide bisa larang regane antara $ 1,400 nganti $ 2.000.


Desain lan tampilan telpon LG Rollable


Kita ora duwe gambar resmi telpon, nanging kita duwe konsep konsep (ditampilake ing ndhuwur, duweni LetsGoDigital ), saliyane kanggo gambar paten LG Rollable anyar (kapacak ing ngisor iki).
Telpon LG Rollable bakal nampilake tampilan OLED sing fleksibel, sing diarani jeneng telpon, bakal bisa muter ing omah nalika pangguna butuh pengalaman telpon kanthong ukuran normal. Nalika pangguna butuh dadi tablet, tampilan LG Rollable & apos; otomatis bakal diluncurake (liwat mekanisme bermotor), smartphone dadi tablet 7,4 inci.
Amarga kasunyatan iki minangka telpon tampilan geser lan ora bisa dilipat, ora bakal ana lipatan ing tengah layar, kaya sing bakal diarepake saka telpon lempitan. Tampilan LG Rollable & apos; ora mung duwe siji titik tikungan.
Ing ngisor iki minangka gambar saka paten telpon LG sing bisa diluncurake luwih lawas, nuduhake desain sadurunge lan bunder sing sadurunge bisa dianggep kanggo telpon.
Gambar saka paten telpon LG sing bisa digulung luwih lawasGambar saka paten telpon LG sing bisa digulung luwih lawas
Kajaba iku, ing ngisor iki bisa uga ana desain alternatif LG Rollable, sing nampilake tampilan njaba sing luwih cilik. Gambar iki asale saka paten LG liyane sing muncul tanggal 12 Februari.

Tanggal 6 April 2021, Tweet ing ngisor iki ditampilake kanggo nuduhake apa LG Rollable bakal katon kaya , negesake manawa telpon ana ing negara sing wis lengkap utawa meh rampung.

Iki LG Rollable.
LM-R910N pic.twitter.com/AQkqd8wz4R

- Tron (@FrontTron) 6 April 2021




Piranti lunak lan kamera telpon LG Rollable


Telpon bakal mbukak Android 10 utawa bisa uga 11, kanthi antarmuka sing lancar adaptasi menyang tampilan sing wis diluncurake lan diluncurake lan nyetel cara pangguna nyekel telpon kanthi orientasi. Nalika tampilan digulung menyang awak telpon, LG Rollable bakal berfungsi kaya smartphone Android ukuran normal. Lan nalika tampilan diluncurake, telpon bisa uga ngidini pengalaman multi-tugas sing mulus kanthi macem-macem aplikasi sing mbukak, yen pangguna butuh. Yen ora, telpon mung bakal nampilake app utawa video utawa game kanthi skala sing luwih gedhe.
Iki minangka demonstrasi babagan carane sistem operasi Android bakal adaptasi karo smartphone sing bisa digulung kaya LG Rollable, ing mode tampilan standar lan apos;

Kaya sing disaranake paten paling anyar, LG Rollable bisa uga ora duwe tombol volume fisik, nanging bakal gumantung karo kontrol tutul piranti lunak. Paten telpon LG sing bisa digunakake saiki uga nuduhake modul kamera vertikal sing nyekel telung kamera, paling ora siji-sijine bisa uga sudhut amba.