LG V20 munggah pre-order ing AT&T tanggal 7 Oktober

LG V20 munggah pre-order ing AT&T tanggal 7 Oktober
T-Mobile wis ngumumake bakal miwiti adol LG V20 , Smartphone pisanan ing donya sing dikirim nganggo Android 7.0 Nougat. Dina iki, operator liya ing AS sing ngonfirmasi bakal nawakake V20 liwat toko online lan offline.
AT&T ngumumake pre-order LG V20 bakal dibukak tanggal 7 Oktober ing situs web operator, uga ing toko bata lan mortir. Tawaran menarik pertama sing diumumake dening AT&T ditujukan kanggo pelanggan DIRECTV lan Uverse TV sing mlebu lini layanan anyar, amarga dheweke entuk nampa nganti $ 695 kanthi kredit saben wulan nalika tuku V20 ing AT&T Sabanjure utawa AT&T Sabanjure Saben Taun .
Kajaba iku, para pelanggan bisa tuku LG V20 ing AT&T Sabanjure lan entuk LG G Pad X 10,1 kanthi rega $ 0,99 kanthi perjanjian rong taun. Paling ora, nanging paling ora, penggemar Android bisa entuk smartphone unggulan LG ing AT&T Sabanjure kanthi $ 27.67 saben wulan suwene 30 wulan utawa AT & T Sabanjure Saben Taun kanthi $ 34.59 saben wulan suwene 24 wulan kanthi layanan sing layak.
Kajaba kasunyatan manawa kasedhiya karo Android 7.0 Nougat, LG V20 minangka piranti sing kuat amarga prosesor Qualcomm Snapdragon 820 quad-core lan RAM 4GB.
Smartphone nawakake akeh panyimpenan (32GB / 64GB), nanging yen ora cukup, sampeyan bisa nambah nganti 256GB liwat kertu microSD. Aspek menarik liyane babagan LG V20 yaiku tampilan QHD 5,7 inci sing ndhukung resolusi 1440 x 2560 piksel, sing ditampilake sekunder, ukuran 2.1 inci kanthi resolusi 160 x 1040 piksel.
LG V20 pamer dual kamera ing ngarep lan loro kamera mburi, kalebu lensa sudut standar 16 megapiksel kanthi otomatis lan deteksi fase, uga OIS (stabilisasi gambar optik) lan lampu kilat dual-LED, uga Lensa sudhut amba 8 megapiksel 135 derajat sing luwih apik tinimbang lensa standar.
Mesthi uga dimangerteni manawa LG V20 dilengkapi suite lengkap Layanan AT&T , kalebu HD Voice, Wi-Fi Calling, Advanced Messaging, AT&T Video Calling lan LTE-Advanced network support.


LG V20

LG-V2015
sumber: AT&T